Ronald Gorsic / Cropix
REAKCIJA TRENERA

Mamić zadovoljan, ali...:'Mogli smo već danas proći, ali kod nas ništa ne ide lako'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. kolovoz 2015. 01:29

U prvom susretu završne runde kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka zagrebački Dinamo je u Elbasanu pobijedio albanskog prvaka Skenderbeu 2-1 i načinio veliki korak prema petom plasmanu u elitno natjecanje 'Starog kontinenta'.

Skenderbeu je poveo u 37. minuti golom Bledija Shkembija. Izjednačio je El Arabi Hilal Soudani u 66. minuti, a pogodak odluke zabio je Josip Pivarić u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon utakmice trener Modrih, Zoran Mamić bio je zadovoljan izvedbom, ali također je istaknuo, kako kod Dinama uvijek mora biti određena doza drame.

- Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi jer smo od prve minute pokazali da smo bolja momčad. Obzirom na događaje na terenu žao mi je što već danas nismo osigurali plasman u Ligu prvaka, ali kod nas ništa ne ide lako. Ipak, ova pobjeda je vrlo vrijedna i sve čestitke momčadi – rekao je trener na početku, ali i naglasio.

- Očekujem još bolju igru u Zagrebu i tu ćemo utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno. Skenderbeu je čvrsta i dobro posložena ekipa koja može biti jako opasna. Moramo biti još čvršći na Maksimiru jer je to utakmica vrijedna Lige prvaka

Mladi Ćorić je svojim ulaskom dao Modrima dimenziju više.

- Odigrao je jako dobro, odlično radi i trenira, ali ne treba nikoga posebno isticati. Stvorili smo bezbroj prilika, dominirali kao momčad i možemo biti zadovoljni.

Linker
22. rujan 2024 18:42