Cropix
REAKCIJA SVLAČIONICE

Svlačionica Modrih: 'Bolja smo momčad i zaslužili smo i veću pobjedu, ali ništa nije gotovo'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. kolovoz 2015. 10:34

Nogometaši Dinama napravili su veliki korak prema plasmanu u grupnu fazu Lige prvaka pobijedivši u srijedu na Elbasan Areni domaći Skenderbeu 2-1 (0-1).

Albanski prvak poveo je u 37. minuti pogotkom Shkembija, izjednačio je u 66. minuti Soudani, a slavlje Dinamu prekrasnim golom u sučevom vremenu donio je Josip Pivarić.

- Teška utakmica, ali i zaslužena pobjeda. Bili smo bolja momčad, pokazali smo više i zaslužili možda i prije i veću pobjedu. Ipak, Skenderbeu je pokazao da je kvalitetna momčad, jako su čvrsti i čeka nas teških 90 minuta na Maksimiru. Ništa nije gotovo i pozivam sve navijače da dođu na Maksimir i pomognu nam da zajedno uđemo u Ligu prvaka – kazao je nakon utakmice Marko Pjaca.

- Jako dobra utakmica i možemo biti zadovoljni. Došli smo ovdje po pobjedu, to smo i ostvarili te napravili odličan rezultat za uzvrat u Zagrebu. Moj gol? Zaista sam presretan... Što reći? Stvarno mi je sjela i završila na najboljem mogućem mjestu. Svi smo sretni, odigrali smo kvalitetnu utakmicu i stvorili puno prilika, ali čeka nas još puno posla na Maksimiru i sigurno se nećemo opustiti – poručio je Josip Pivarić.

Linker
22. rujan 2024 18:38