CROPIX
RASTU APETITI

Bijeli se već vide u završnici Europske lige: 'Ovo će trajati, i na zimu će nas grijati Europa'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 20. kolovoz 2015. 14:43

Opet je “mješavina” Nadzornog odbora “bijelih” na putovanju, nakon što smo u Estoniji pitali “ima li nadzornika u avionu”, sad je sve baš dobro popunjeno. U fokkeru rumunjskog Carpataira, od stotinu fotelja tek poneko mjesto prazno, ima dosta navijača koji su uplatili aranžman odsjedanja u Pragu i puta na utakmicu u Liberec.

Branka Ramljak, kao predsjednica bivšeg Nadzornog odbora, nije izostala ni ovaj put, kao navijač, kao i u Norveškoj, u pratnji supruga Davora.

- Da, za sreću opet i mene pitate za izjavu. Pa naravno da sam tu da budem podrška i navijač u ovom tako važnom trenutku i za sportski segment, ali i za financije kluba. Ja imam tako neki osjećaj da će ova europska putovanja potrajati, ne samo kroz europsku skupinu kroz jesen nego i još duže i da ćemo se i na zimu grijati Europom i ići još dalje – gospođa Branka je nepopravljivi optimist.

Uvjerena da će joj se ovog ljeta ispuniti ona želja od lani koja je bila predmet spora i polemike, je li plasman u Europsku ligu samo želja ili ambicija. Evo “bijelih” sada ponovno samo na korak.

Od novih nadzornika tu je i dopredsjednik NO-a Zoran Mamić, pa Denis Kosor koji je na neki način klupski starosjedilac, a ovaj put je premijera u vodstvu puta za - Antu Šalinovića. Drži se skromno, samozatajno. Nije želio davati izjave, nije još upućen kakvi su običaji, pa je bolje da oni vičniji ovakvim putovanjima daju izjave, uljudno nam je rekao. A želje su jasne: Europska liga!

Linker
22. rujan 2024 12:28