AP
OPTIMIZAM U SVLAČIONICI

Beqiraj: Žao mi je, lopta nije htjela u gol...; Vida: Kijevljani mogu pasti u zadnjem kolu!

Što vrijedi tih dobrih 45 minuta kad opet nismo zabili gol, osvojili bod, kad smo izgubili 3:0. Ona stativa? Ne znam, vidio sam već loptu u golu - rekao je Sammir
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. studeni 2012. 10:11

Slične su emocije vladale među Dinamovim igračima, svi su bili svjesni da nakon Porta ipak mogu nabaciti i pokoji smiješak. Pogotovo za to prvo poluvrijeme, koje daje nadu da bi u zadnjem kolu mogli tu igru i konkretizirati.

- Odigrali smo vrlo dobrih 65-70 minuta, ali opet smo izgubili. Stvorili smo dosta prilika, pokazali smo da se možemo nositi s momčadima poput Porta. Treba nam još malo više vjere u nas same i nešto sreće i vjerujem da, budemo li ovako igrali protiv Kijeva, mislim da ćemo i pobijediti. No, uvijek kažem, moramo pričati na terenu, a ne ovako po medijima - kazao je Joe Šimunić, dok je Fatos Beqiraj žalio za velikom prilikom u 40. minuti.

- Žao mi je, naravno, čovjek mi je loptu izbacio s crte, žao mi je i zbog one Sammirove stative. Stvorili smo više šansi nego u svim utakmicama dosad, ali lopta nije htjela u gol, možda će drugi put. Što se tiče moga igranja na desnom krilu, znam to igrati u reprezentaciji, ali bolje se snalazim u špici, u svakom slučaju.

Jedan od onih manje dobro raspoloženih bio je Sammir. Njemu dobra igra nije bila utjeha.

- Što vrijedi tih dobrih 45 minuta kad opet nismo zabili gol, osvojili bod, kad smo izgubili 3:0. Bilo bi dobro da nismo izgubili. Ona stativa? Ne znam, vidio sam već loptu u golu, ali nije ušla. Naravno, nada umire posljednja, svi vjerujemo da ćemo u zadnjoj utakmici s Dynamom ipak uspjeti napraviti nešto više.

Domagoj Vida ozlijedio se na zadnjem treningu, ali je ipak odigrao, vrlo dobro.

- Ozlijedio sam gležanj, bol je bila neugodna, ali stavili smo led i ujutro je bilo bolje. Što se tiče utakmice pokazujemo napredak, nedostajalo je malo sreće da zabijemo taj gol. Očekujem dosta publike u zadnjem kolu i da ćemo, uz ovakvu igru, sigurno nešto napraviti protiv Kijeva.

Linker
22. rujan 2024 08:38