Tom Dubravec/CROPIX
PROTIV KIJEVA PO BOD

Čačić nije izgledao kao čovjek koji je izgubio 0-3: 'Igramo sve bolje, šteta zbog promašaja'

Nije sporno da je Porto bolja momčad, ali stvarno šteta zbog prvog poluvremena... Nedostajalo je i sreće, pogotovo kod one prilike Sammira - rekao je trener Modrih
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. studeni 2012. 00:14

Ante Čačić nije djelovao tužno i razočarano nakon novog teškog poraza svoje momčadi u Ligi prvaka. Dapače, strateg Modrih istaknuo je da mu je od konačnog rezultata važnija činjenica kako se Dinamo diže iz utakmice u utakmicu.

- Zadovoljan sam, jer odigrali smo vrlo dobro. Stvorili smo nekoliko odličnih prilika, moji su igrači bili blizu pogotku. Stvarno im nemam što zamjeriti - rekao je Ante Čačić, definitivno nije djelovao kao trener koji je izgubio 3:0.

- Tako je to, Porto je velika momčad, iskoristio je naše promašaje. A nas su promašaji frustrirali, onda kad primiš dva takva eurogola to te spusti i protivnik poput Porta to je iskoristio i na kraju nas uvjerljivo pobijedio. Zabio je svoje šanse, mi svoje nismo i to je ključ - rekao je Dinamov trener, koji je nekoliko puta za vrijeme utakmice s crte igračima povikao 'Bravo', bodrio ih pljeskom, vidjelo se da im nema što previše zamjeriti.

- Raduje me to što se vidi da u svakoj utakmici napredujemo, igramo sve bolje. Nadam se da ćemo na oproštaju od Lige prvaka biti najbolji, da ćemo protiv Kijevljana zabiti taj gol i možda osvojiti bod. U svakom slučaju napredujemo, to je ono što nudi optimizam - zaključio je Dinamov trener.

Domaći trener Vitor Pereira uživao je u komplimentima, osvojio je 13 bodova dosad u Ligi prvaka, korača prema prvom mjestu u skupini.

- Mogli smo zabiti još koji gol, ali mogao je i Dinamo, pogotovo u prvom poluvremenu. Ipak, mislim da je ovo realna razlika između dvije momčadi, da smo zaslužili ovu pobjedu. Idemo u Pariz uzeti prvo mjesto u skupini, PSG je težak suparnik, ali mi ga možemo svladati - kazao je Pereira.

Linker
22. rujan 2024 10:40