Split 050810.Stadion NK Hajduka u PoljuduPredkolo Evropskog kupa : NK Hajduk - Dinamo BukurestNa fotografiji : Mario Brkljaca.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
POJAČANJA NI NA VIDIKU

Andrijašević i Brkljača dobili zeleno svjetlo za odlazak, čeka se ponuda za Strinića

Vučević je u glavi slagao igrački kadar te, prema informacijama koje su do nas stigle, odlučio da neće priječiti odlazak dvojici defenzivnih veznih, Brkljači i Andrijaševiću
Piše: Mario VelićObjavljeno: 10. siječanj 2011. 17:56

Nakon slatkih briga oko skija i sličnih igračaka za bogatije, Goran Vučević će se danas, po povratku s odmora u Austriji, uhvatiti u koštac s tekućim problemima u Hajduku. Tako za koji dan možemo očekivati i službenu promociju Saše Glavaša i Zlatka Vujovića za njegove pomoćnike. Iako ih je u početku planirao imati trojicu, mjere štednje koje je nametnulo vodstvo kluba nagnalo ga je da se zadovolji s dvojicom, a oba su od ranije zaposlenici kluba.

Slagao je Vučević u glavi i igrački kadar te, prema informacijama koje su do nas stigle, odlučio da neće priječiti odlazak dvojici defenzivnih veznih, Brkljači i Andrijaševiću, ako ponude za njih zaista i stignu. Prvog navodno i dalje žele Rusi, Sibir iz Novosibirska, dok je drugi na meti belgijskog Kortrijka .

Ako njima pribrojimo Vukušića, Strinića, Ibričića i ostale čiji je odlazak također moguć, jasno je da Hajduku trebaju i pojačanja. Ta je lista tanka, brojni su igrači ponuđeni Hajduku, neke su predložili i klupski skauti, no budžet je siromašan, a vrijeme prolazi. Nitko se još nije prodao, pa se s nestrpljenjem očekuje hoće li u sljedećih nekoliko dana francuski Lille zaista poslati ponudu za Strinića.

Linker
25. rujan 2024 06:26