Lokomotiv Moskva
SENIJAD IBRIČIĆ

'Žao mi je što odlazim bez osvojenog naslova, ali vratit ću se u Hajduk jednoga dana!'

Sretan sam i zadovoljan, igrač sam Lokomotiva s potpisanim ugovorom na 3,5 godine. Napravio sam korak naprijed u karijeri - rekao je miljenik Hajdukovih navijača
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2011. 10:30

U petak nešto iza 17 sati riješio je Senijad Ibričić kompletnu papirologiju, prošao je i liječnički pregled pa je s ponosom mogao ustvrditi kako je posao zaista kompletiran .

- Sretan sam i zadovoljan, igrač sam Lokomotiva s potpisanim ugovorom na 3,5 godine. Napravio sam korak naprijed u karijeri, jer igrat ću u jednoj od najjačih europskih liga. Međutim, jednom ću se vratiti u Hajduk - naglasio je Ibričić.

U Hajduku nikad nije bio ozlijeđen, uostalom igrao je godinu dana u kontinuitetu dok nije zaradio tri žuta kartona zbog kojih je ove jeseni propustio ključnu utakmicu s Cibalijom u Vinkovcima.

- Žao mi je što sam otišao iz Hajduka. U Splitu sam proveo predivne dvije i pol godine. Imao sam fantastičnu podršku navijača koji su me zaista primili kao da sam cijeli život bio u Splitu. Najteže mi je bilo otići zbog činjenice da nismo osvojili naslov prvaka otkad sam bio u Hajduku, ali zato još ima vremena u karijeri da se vratim na Poljud.

Lokomotiv je u svojoj 75 godina dugoj povijesti osvojio samo dva naslova prvaka, oba u Rusiji (2002, 2004) stoga je za taj moskovski klub koji godinama živi u sjeni gradskih rivala Spartaka i CSKA, veliki uspjeh i mogući ulazak u kvalifikacije Lige prvaka. Inače, bivša “desetka” Hajduka već je uvrštena na službenu internet stranicu Lokomotiva. Među “poluzaštitnicima”, kako Rusi nazivaju vezne igrače, nalazi se kao “prvoplasirani” Senijad Ibričić. Doduše, još nema upisan broj na dresu, ali njegova je biografija od Podgrmeča preko Zagreba i Hajduka uredno predstavljena na klupskoj stranici gdje je Ibričić već fotografiran u novom crvenom dresu. Pritom je Rusima objasnio odakle je stigao i što je napravio u Splitu.

- Došao sam iz kluba u kojem sam stvorio veliko nogometno ime i golemu afirmaciju. Ali, život uvijek pruža nove izazove koje treba prihvatiti - rekao je Ibričiću u izjavi za web site Lokomotiva.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 08:37