VUČEVIĆEV POGLED

'Ako ništa drugo, protiv Osijeka nije bilo dosadno! To nam je vodič za AEK'

'Želio bih da se podigne atmosfera, da se stvori poticaj i da nam utakmica s Osijekom u kojoj smo igrom stvorili 14 šansi bude vodič da se i protiv Grka možemo nadati uspjehu'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 29. studeni 2010. 11:36

U Hajduku drže da su 'zaslužili bolje komentare' nakon pobjede od 2:1 kontra Osijeka, igralo se dobro, stvaralo šanse, ali zgoditaka dugo nije bilo.

Po teškom terenu gubiš, umjesto da 2:0 vodiš. I to je draž baluna. Kad pitate trenera Gorana Vučevića „dan poslije“ priznat će da mu je glava samo u AEK-u.

- Želio bih da se podigne atmosfera, da se stvori poticaj i da nam utakmica s Osijekom u kojoj smo igrom stvorili 14 šansi bude vodič da se i protiv Grka možemo nadati uspjehu. Ako ništa drugo, protiv Osijeka nije bilo dosadno, bilo je grešaka, imao je i Osijek svoje tri šanse, ali smo mi pokazali niz dobrih stvari – smatra.

Hajduk će se više usmeno nego vježbom pripremati za AEK. Trening je danas izjutra, potom idući u utorak popodne u Dugopolju, u karanteni i - gotovo. Uz mnogo proučavanja AEK-a na malom ekranu.

- Praktički nema više pravog treninga, finiš ćemo izvući na svježinu – kaže Vučević.

Razmišlja se o drugačijoj kompoziciji zadnjeg reda. Hajduk sutra popodne seli u Dugopolje, a AEK sutra oko podne stiže čarter-letom.

Linker
25. rujan 2024 04:40