SNIMILI KALENDAR

Optimizam se vratio na Poljud: 'Protiv AEK-a nema pritiska, jurišamo po veliku pobjedu!'

Nakon poraza u Puli imali smo dva cilja, svladati Osijek i AEK. Prvi dio smo ispunili, a za drugi smo stvorili neophodne optimističke uvjeti - poručio je Vukušić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. studeni 2010. 18:57

Koliko je teško izborena, toliko je i slatka, ali i jako važna pobjeda Hajduka protiv Osijeka . Proše subote stvarala se atmosfera za AEK, jednu od najbitnijih utakmica koja s pozitivnim ishodom može velikim slovima ući u klupsku povijest.

- Dobili smo mir prije AEK-a, a to nam je u ovom trenutku najvažnije. Nitko ne spori da smo teško došli do tri boda protiv Osijeka, ali samo pobjeda se piše i sada se možemo mirno koncentrirati za susret s Grcima. Nakon poraza u Puli imali smo dva cilja, svladati Osijek i AEK. Prvi dio smo ispunili, a za drugi smo stvorili neophodne optimističke uvjeti - poručio je Hajdukov golgeter Ante Vukušić.

- Protiv AEK-a smo lišeni pritiska. Rekao sam odmah nakon subotnje utakmice 'idemo hajdučki po pobjedu'. Spremni smo za veliku utakmicu i nadam se, pobjedu protiv Grka. Podrška navijača puno nam znači, a protiv AEK-a bi mogla biti ključna - zaključio je Hajdukov golgete r.

Linker
25. rujan 2024 00:30