VUČEVIĆ TRAŽI MIR

'AEK spada u kategoriju povijesnih utakmica, ali ovog puta će se na Poljudu slaviti'

Nadam se najboljem rezultatu, težit ćemo tome. Grci zaslužuju respekt, sigurno i oni imaju šanse, ali vjerujem da su naše šanse veće, kazao je Goran Vučević
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2010. 13:15

Trener Hajduka Goran Vučević pojavio se pred novinarima uoči sutrašnje europske utakmice protiv AEK-a.

- Ovo je susret od velikog značaja, jer za Hajduka je u ovom trenutku velika stvar što se uopće plasirao u Europsku ligu. Ovom prilikom još jednom bi zahvalio svom prethodniku Stanku Poklepoviću na tom uspjehu. A kad bi se dogodilo da napravimo i korak dalje, što nije realno očekivati, to bi bio ogroman uspjeh za nas.

- No nadam se najboljem rezultatu, težit ćemo tome. Protivničku momčad smo dobro snimili, oni su u posljednje vrijeme imali dosta promjena u odnosu na prvu utakmicu protiv Hajduka, promijenili su i trenera, pa igraju i nešto drukčije, rekao bi povučenije. Zaslužuju respekt, sigurno i oni imaju šanse, ali vjerujem da su naše šanse veće i vjerujem da ih možemo iskorisitit uz pomoć publike.

Novinare je zanimalo kakva je potražnja za ulaznicama, oko Poljuda više nema euforije.

- Možda je bolje da nema euforije. Tako se barem u miru možemo pripremiti i biti maksimalno pripremljeni. Bez obzira koliko je ulaznica do sada prodano, siguran sam da podrška neće izostati, posebno sa sjevera.

Vučević je potvrdio da u njegovu sastavu vlada velika motiviranost, osjeća se glad za pobjedom i njegovi momci mu obećavaju borbu.

- Hajduk je već igrao niz povijesnih europskih utakmica po kiši i nevremenu, a sutra se najavljuje još lošije vrijeme nego danas. No recimo to tako da će teren biti njima i nama jednako loš, a o pobjedniku će odlučiti više raspoloženih pojedinaca i igra na sredini terena.

Novinari su Vučeviću ponudili podatak kako AEK u gostima loše prolazi, od 21 gostujuće eurospke utakmice Grci su pobijedili smo jednu.

- Pa to ništa ne mora značiti, to su samo staistički podaci. Sigurno je da nas čeka neizvjesna utakmica u kojoj ćemo to budite sigurno dati sve od sebe. Oni su ipak lošija momčad od druge dvije u našoj skupini, i u tome leži naša šansa.

Momčad se okupila na zajedničkom ručku na Poljudu, a nakon toga kreću u karantenu u dugopoljski hotel Katarina.

Linker
25. rujan 2024 00:19