Nenad Dugi/CROPIX
KK ZADAR

Izbornik hrvatske U-17 reprezentacije Ante Nazor novi trener košarkaša Zadra

Nazor je u prošloj sezoni bio pomoćnik Nikše Bavčevića u Splitu, a ujedno je i izbornik hrvatske reprezentacije U-17 reprezentacije
Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 04. srpanj 2012. 15:51

Ante Nazor novi je trener košarkaša Zadra. Zanimljivo, vijest kao takva nije odaslana iz KK Zadar, ali jest iz izvora koji je vrlo dobro informiran. Uglavnom, splitski trener, koji je u prošloj sezoni bio pomoćnik Nikše Bavčevića u Splitu, a ujedno je i izbornik hrvatske reprezentacije U-17, prihvatio je prijedlog jednogodišnjeg ugovora i jučer popodne potpisao taj papir, čime je završena potraga u Višnjiku.

Riječ je o ugovoru, kako saznajemo, koji će vrijediti jednu godinu. Zadar i Nazor razgovarali su gotovo mjesec dana, navodno je bilo i još nekih kandidata, ali su na kraju u klubu s Višnjika odlučili dati šansu splitskom treneru. Pred njim je veliki izazov jer će Zadru, koji više nije u bajnoj financijskoj situaciji kao nekad, u sljedećoj sezoni biti primarno sastaviti relativno jeftino momčad, ali takvu koja bi trebala osigurati ostanak u ABA ligi iz koje je Zadar izbivao jednu sezonu.

Linker
25. rujan 2024 09:18