VATRENI DOČEK U ZAGREBU

FEŠTA CIBONE NA TRGU Šarić, Blassingame i navijači plesali uz taktove Novih fosila

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 30. travanj 2014. 00:12

Unatoč ne baš “bajnom” vremenu, te činjenici da su u isto vrijeme u Munchenu snage odmjeravali Luka Modrić i Mario Mandžukić , više od tri tisuće ljudi pozdravio je na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu još jednom košarkaše Cibone, osvajače trofeja u regionalnoj ABA igi.

“Vukovi” su na trg došli s plavim majicama repoznatljive boje s natpisima “KK Cibona, prvaci ABA lige 2014.” Kapetan Marin Rozić bio je vidno umoran nakon već dvodnevnog slavlja:

- Dva dana već slavimo, malo smo umorni. Prvo su nas dočekali naši Smogovci, proveselili smo se, a sad ponovno slavimo. San traje od početka godine, nitko u ovo nije vjerovao. Osjećaj je prekrasan, napravili smo najveći uspjeh u novijoj povijesti i prvi puta osvojili ABA ligu. I neke bolje momčadi Cibone nisu to uspjele. Zaslužili smo da nam se sada uprava revanšira i napravi svoj dio posla. Vjerujemo i nadamo se…

Dario Šarić opet je bio jedan od najraspoloženijih te je zajedno s Jerelom Blassingameom zaplesao na pozornici uz taktove Novih fosila. Uz nastup Baruna slavlje je nastavljeno uz otvorene boce šampanjca i “kupanje” u njemu. Sve dobro što im se dogodi, naravno ostvarenje obećanja gradonačenika Bandića da će im plaće biti isplaćene, cibosi su u potpunosti zaslužili.

Linker
22. rujan 2024 06:37