AFP
ZAMALO VELIKI TRANSFER

Duško Vujošević: Vjerujte mi, otišao bih u Cibonu da me nije trebao Partizan

Srpski Telegraf je, pak, napisao da je Cibona ponudila Vujoševiću milijun eura plus premije za dvogodišnji ugovor. No, to je prošlost, a Cibonina budućnost je trener Veljko Mršić
Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 26. lipanj 2012. 17:53

Iz Beograda je stigla potvrda da je Cibona bila na pragu senzacionalnog trenerskog transfera. Jasmina Repešu zamalo je zamijenio Dušan Vujošević.

- Cibona se ponijela krajnje gospodski. Ljudi koji vode klub pokazali su veliku želju da im dođem i, vjerujte mi, otišao bih u Zagreb da nije postojala mogućnost da ću biti potreban - izjavio je Vujošević nakon što je predstavljen kao novi/stari trener kluba s kojim je u dva mandata osvojio 20 trofeja.

Srpski Telegraf je, pak, napisao da je Cibona ponudila Vujoševiću milijun eura plus premije za dvogodišnji ugovor. No, to je prošlost, a Cibonina budućnost je trener Veljko Mršić koji želi novi bekovski par.

Do kraja tjedna o ponudama iz Zagreba trebali bi odlučiti Portorikanac Walter Hodge (20 koševa, 5 asista) i Amerikanac Dwight Hardy (23 koša, 2 asistencije). Hodge je igrajući za Zastal proglašen MVP-jem poljskog prvenstva i ranije je s Floridom bio dvostruki prvak NCAA-a, dok je Hardy u drugoplasiranoj Pistoii bio najbolji strijelac talijanske Druge lige.

Linker
24. rujan 2024 09:21