'SPORA' CEDEVITA

Bilan o porazu: 'Opet nam je trebalo vremena da shvatimo da se ne smijemo sramotiti'

U Zagrebu se možemo vratiti u seriju na pozitivan način, imamo moć za skraćivanje loših perioda - poručio je autor deset asistencija Roko Ukić
Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 27. travanj 2015. 13:23

Dvije beogradske utakmice pokazale su da Cedevita bez problema može igrati protiv Crvene zvezde, ali prvi temelj pobjede je kvalitetan ulazak u utakmicu.

- U Zagrebu se možemo vratiti u seriju na pozitivan način, imamo moć za skraćivanje loših perioda - poručio je autor deset asistencija Roko Ukić, s Babićem najbolji Cedevitin pojedinac.

Uvodnih deset minuta ponudili su reprizu prve utakmice, završilo je 20-8, ali hrvatski prvak ovaj si je put dopustio još jedno igračko propadanje. Nakon lijepih -8 na velikom odmoru, Beograđani su u 25. minuti imali najveću prednost na utakmici (52-36), a Repeša potrošio i drugi time-out u drugom poluvremenu.

Opet nam je trebalo vremena da shvatimo da se ne smijemo sramotiti i počnemo igrati - prokomentirao je Miro Bilan slab početak utakmice.

Na istu temu oglasio se i Jasmin Repeša.

- Ne znam zašto smo ponovili slab ulazak u utakmicu. Započinjali smo s najiskusnijom petorkom, istom koja je krenula u petu utakmicu u Podgorici. Ponovili smo propadanja kakva su nam se događala i tijekom sezone.

Mitrović je u obje utakmice bio Zvezdin “x faktor” kao Boris Savović u prve dvije utakmice polufinala protiv Budućnosti.

- Mitrović je odlično igrao, često smo mu i mi dopuštali da se istakne. Ključ našeg povratka u seriju bit će njegovo zaustavljanje - rekao je Cedevitin trener.

Linker
23. rujan 2024 07:28