INA FASSBENDER Afp
NEVOLJE U RAJU

VIDEO Trzavice u redovima Francuza, procurio incident s treninga: Deschamps spustio mladoj zvijezdi Reala

Remi s Poljskom i drugo mjesto u skupini izazvali su nervozu u redovima Francuske
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2024. 22:19

Francuska je prošla u osminu finala Eura u Njemačkoj, no to su učinili s drugog mjesta nakon remija s Poljskom. Austrija je začuđujuće osvojila skupinu, a druga Francuska će u osmini finala morati na noge Belgiji.

Remi s Poljskom i drugo mjesto u skupini izazvali su nervozu u redovima Francuske. L‘Equipe piše kako je na treningu došlo do napete rasprave između izbornika Didiera Deschampsa i Eduarda Camavinge. Sve je krenulo još nakon utakmice s Poljskom kada je Deschamps na konferenciji za medije rekao da je izostala reakcija igrača koji su ušli u drugom dijelu među kojima je bio i Realov veznjak. Camavinga je pak u miks zoni rekao da su svi koji su ušli dali sve od sebe.

- Ljudi misle da je ovako lako izaći van, ali nije - rekao je Camavinga.

Francuski mediji pisali su kako mu je izbornik zamjerio i izbor kopački zbog stalnog proklizavanja po travnjaku. Na današnjem treningu napetost je nastavljena. Deschamps je prije početka treninga prišao igračima, a Camavinga je za to vrijeme vezao kopačke.

- Je li Camavinga spreman? Možemo početi? - rekao je Deschamps koji je očito i dalje ljut na mladu zvijezdu koja je na Euru dva puta ušla s klupe i ostala bez učinka na terenu.

Linker
27. lipanj 2024 22:19