MARIO PUšIć
ORI SE PJESMA

VIDEO Albanci šokirali Vatrene, krenula ludnica: ‘Nikad se ovako nismo smjeli veseliti, a da nas ne pobiju‘

Albanci su slavili veliki bod, a Hrvati su im čestitali na igri i borbenosti
Piše: Mario Pušić iz Hamburga, SNObjavljeno: 19. lipanj 2024. 18:14

Hrvatska je u drugom kolu Europskog nogometnog prvenstva remizirala 2:2 s Albanijom. Poveli su Albanci golom Lacija već u 11. minuti, a onda je Hrvatska u dvije minute u drugom dijelu došla do preokreta.

image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć

Kramarić je zabio za izjednačenje u 74., a Gjasula zabio autogol dvije minute kasnije za 2:1. Hrvatska je već slavila, no Albanija se nije predavala i u petoj minuti sučeve nadoknade Gjasula zabija za konačnih 2:2.

image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć

Uoči susreta hrvatski i albanski navijači družili su se na ulicama Hamburga, a druženje je nastavljeno i nakon utakmice. Albanci su slavili veliki bod, a Hrvati su im čestitali na igri i borbenosti.

Specijalci albanske navijače drže na samoj jednom kolničkom smjeru i tako ispraćaju gradom, a oni plešu kolo, pjevaju, pucaju petarde. Zaustavili su i buseve, jedna cura se popela ženi na krov automobila. Hrvatski navijači im plješću i pozdravljaju ih.

Popričali smo s dvojicom hercegovačkih Albanaca, Ardijem i Ređepom Sulejmanijem, rođeni su u Mostaru žive u Njemačkoj, koji su i samo promatrali kaos na ulicama Hamburga.

- Za nas je ovo stvarno velika stvar, pa mi Albanci nikada u životu nismo se smjeli ovako veseliti, a da nas netko ne pobije. Slično je bilo i kod vas, ali ste bili slobodniji. I onda još bod protiv Hrvatske, naših prijatelja, to nam je sreća. Eto, mi Albanci smo ratovali za vas i u redu je da podijelimo bodove - govore rođaci, dodajući da imaju jaku dijasporu pa su došli odasvuda, ne samo iz Njemačke, nego i iz Engleske i Amerike.

image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć
image
MARIO PUšIć

Linker
28. rujan 2024 20:55