‘UZMITE IH NAZAD‘

Trumpov sin napao princa Harryja i Meghan, evo zašto: ‘Deportirat ćemo ih ako tata bude predsjednik‘

Ranije je rekao i kako je Harry "iznevjerio kraljicu" te da mu se to ne smije oprostiti. Misli da ih ni Britanci više ne žele

Eric Trump, Meghan Markle, princ Harry

 Angela Weiss/afp/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Sin bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Eric Trump, podijelio je svoje mišljenje o princu Harryju i Meghan Markle te ih nazvao "razmaženima". Svojom je izjavom također natuknuo da postoji mogućnost da će ih Trump deportirati ako ponovno postane predsjednik u studenom.

"Možete si slobodno uzeti njih dvoje nazad. Rado ćemo ih poslati natrag iz Amerike. Možete si ih vratiti, ali nisam siguran da ih više želite. Možda ih mi više ne želimo, osjećamo se kao da su oni na vlastitom otoku", rekao je za GB News.

image

Princ Harry i Meghan Markle na dodjeli nagrada ESPY

Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Dodao je i da je obitelj Trump uvijek imala poštovanja prema kraljevskoj obitelji i da, unatoč tomu što im se Harry i Meghan ne sviđaju, još uvijek nemaju "ništa osim ljubavi" za druge članove. "Moj otac je imao toliko puno poštovanja prema kraljici Elizabeti, a i ja sam. Moja majka je poznavala sve njih godinama i bila je u odličnim odnosima s princezom Dijanom", rekao je te istaknuo da je kraljevska obitelj "sveta institucija" te da se u istoj nalaze "loši glumci", što bi se moglo odnositi na prijašnju glumačku karijeru Meghan, koja je imala jednu od glavnih uloga u seriji "Suits".

image

Eric Trump

Andrew Caballero-reynolds/Afp

"Uvijek možete imati loše glumce u svemu. Možete imati pokvarene jabuke u svakom voćnjaku", rekao je mlađi Trump.

Donald je ranije rekao kako će se princ i njegova supruga možda morati preseliti iz SAD-a jer je princ u svojim memoarima "Spare" priznao da je donosio droge u državu. Prije nekoliko mjeseci je za GB News rekao da Harry ne bi trebao imati posebne privilegije samo zbog svoje titule te da se moraju poduzeti prikladne mjere ako je lagao na svojoj prijavi za vizu.

Ranije je rekao i kako je Harry "iznevjerio kraljicu" te da mu se to ne smije oprostiti. "Bio bi sam da se mene pita", rekao je tada.

Princ Harry je nedavno izjavio kako svoju suprugu Meghan više nikad neće dovesti u Ujedinjeno Kraljevstvo jer se boji za njezinu sigurnost. U intervjuu za dokumentarac "Tabloids on Trial" je rekao da vjeruje kako bi njegova supruga bila izložena velikoj opasnosti zbog svih prijetnji koje je primila otkad su se prije nekoliko godina preselili u SAD.

image

Princ Harry i Meghan proslavili rođendan sina Archieja

Mega/the Mega Agency/profimedia

"Još uvijek je opasno, a sve što treba je jedan usamljeni akter, jedna osoba koja čita te stvari koja bi djelovala prema onome što pročita", rekao je tada, aludirajući na napise u tabloidima u kojima se spominje njegova supruga. "Bio u pitanju nož ili kiselina, što god, to su stvari koje me iskreno zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto svoju suprugu neću povesti u ovu državu", ispričao je princ.

Nedavno je Harry zatražio i službenu policijsku zaštitu od britanske vlade, koju mu nisu omogućili.

"Ujedinjeno Kraljevstvo je moj dom. Ujedinjeno Kraljevstvo je centar nasljedstva moje djece i mjesto na kojem želim da se osjećaju kao kod kuće, isto kao i tamo gdje trenutno žive, u SAD-u. To se ne može dogoditi ako ne postoji mogućnost da budu sigurni na britanskom tlu", rekao je ranije.

image

Princ Harry i Meghan Markle dali su intervju za CBS-ovu emisiju "Sunday Morning" gdje su govorili o problemu zlostavljanja na internetu

Jlppa/bestimage/profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:02