JOŠ JEDAN U NIZU...

Novi zaposlenik Harryju i Meghan dao otkaz nakon samo tri mjeseca: ‘Dosta mu je i kvazi-turneje i njihovih intriga‘

Ovaj otkaz ponovno je stavio u fokus poteškoće koje vojvoda i vojvotkinja imaju sa zadržavanjem svog osoblja

Princ Harry, Meghan Markle i Josh Kettler

 X/dr. Achimugu

Kada je vojvoda od Sussexa imenovao Josha Kettlera za svog šefa osoblja ranije ove godine, rečeno je da je on savršen čovjek koji će ‘voditi‘ princa Harryja ‘kroz njegovu sljedeću fazu‘.

Međutim, Daily Mail doznaje da je Kettler iznenada dao otkaz nakon samo tri mjeseca na toj poziciji, usred raznoraznih intriga koje su se izdogađale.

"Josh Kettler više ne radi za njih", rekao je izvor iz Kalifornije za Daily Mail.

Ovaj tajming otkaza dodatan je udarac za Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle jer se očekivalo da će ih Kettler pratiti na njihovoj ‘kvazi-kraljevskoj turneji‘ po Kolumbiji, koja počinje ovaj tjedan.

Kettler je u svibnju pratio Harryja tijekom njegove posjete Londonu kako bi proslavio desetu godišnjicu Invictus Gamesa, sportskog događaja koji je princ organizirao za ozlijeđene i bolesne. Također je bio s Harryjem i Meghan tijekom njihove trodnevne turneje po Nigeriji, a čuvao je Harryju leđa dok se sastajao s vladinim dužnosnicima u toj afričkoj zemlji.

image

Princ Harry i Josh Kettler u Nigeriji

X

Ovaj otkaz ponovno je stavio u fokus poteškoće koje vojvoda i vojvotkinja imaju sa zadržavanjem svog osoblja. Naime, od njihova vjenčanja 2018. najmanje 18 zaposlenika dalo im je otkaz.

"Ono što govori sve jest činjenica da, cijelo vrijeme dok sam tamo radio, nisam čuo niti jednog sadašnjeg ili bivšeg zaposlenika koji govori da bi ponovno prihvatio taj posao da mu se pruži prilika. A to nisu zaposlenici koje su oni pronašli na cesti, mnogi od njih su ljudi koji su se ranije istaknuli na svojim pozicijama šefova u tvrtkama ili nekim drugim visokim dužnostima", otkrio je jedan bivši član Sussexovog osoblja za Daily Mail.

Kettler, za kojeg se navodi da je Amerikanac, prije je radio za Cognixion, proizvođača medicinske opreme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 20:38