TKO JE ON?

Prijatelji princa Harryja: ‘Više ga ne prepoznajemo. Pao je pod Meghanin utjecaj, ona stoji iza svega što on radi‘

‘Mislim da to nije čovjek kojeg su poznavali...‘, kazala je kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward

Princ Harry i Meghan Markle

 Raul Arboleda/Afp

Kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward izjavila je da "osjeti ruku Meghan Markle" u većini stvari koje princ Harry radi te da ga prijatelji više ne prepoznaju, prenosi The Sun.

"Mislim da su izgubili kontakt s njim i da ne znaju tko je on sada, ne čini se kao osoba koju su svi poznavali. Zabavan, sportski tip, kakav je prije bio, više nije. On je sada na terapiji i wellnessu i mijenja svijet, ili to pokušava, mislim da to nije čovjek kojeg su poznavali", rekla je Seward da smatraju prijatelji princa Harryja.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Andres Castilla/Afp
image

Princ Harry i Meghan Markle

Raul Arboleda/Afp

Iako vjeruje da mu je u Kaliforniji lijepo i da je Harry ondje sretan, Seward misli da će u nekom trenutku vojvoda od Sussexa ipak čeznuti za domom.

"Uskoro će imati 40 godina, živi na najljepšem mjestu, ima dvoje djece i ženu koju voli, što više može poželjeti. Mislim da mu Engleska ne nedostaje. Još nije dovoljno dugo tamo da bi postao uznemiren, ali mislim da će doći vrijeme kada će čeznuti za zelenom travom doma", kazala je kraljevska stručnjakinja koja misli da je Meghan ona "moćnija osoba u paru".

"Mislim da je to povezano s moćnijom osobom u paru i imam osjećaj da je ona jača partnerica u ovom braku. Amerikanke to često jesu i mislim da ona vjerojatno vodi Harryja", dodala je.

The Sun piše i da su prijatelji kritizirali Harryja zbog "zarađivanja na prljavštini svoje obitelji". No, čini se da, za sada, to Harryja ne brine, uživa u svom životu kakav je, a čini se da jednako uživa i Meghan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:50