PRELJUBNIČKI SKANDAL

Sramotne fotke bile su ipak malo previše? ‘Shrvana je, u tijeku su krizni razgovori‘

Zbog fatalne Lily James Westov brak je pred pucanjem, a njegova prevarena supruga Catherine je devastirana
Lily James i Dominic West u Rimu
 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Supruga Dominica Westa (51), Catherine Fitzgerald (49) navodno sa svojom obitelji vodi ozbiljne krizne razgovore o budućnosti njihovog braka.

Ona je ostala shrvana kad su se pojavile fotografije Westa u zagrljaju kolegice Lily James (31) tijekom romantičnog vikenda u Italiji. Njezini bliski prijatelji kažu da nije imala pojma o tome da njezin suprug ima aferu.

image
Lily James i Dominic West u Rimu
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Par je snimljen 11. listopada kako izmjenjuje nježnosti u Rimu, u pauzi rada na zajedničkom projektu. Dodirivali su se, ljubili i mazili dok su ispijali kavu u rimskom kafiću, a dvije su večeri proveli zajedno u apartmanu hotela De La Ville.

Obožavatelje je šokiralo što oženjeni Dominic nije ni pokušao sakriti preljub.

image
Lily James
Sebastien Courdji/Kcs Presse/Profimedia

Još ih je više iznenadilo kad je dva dana kasnije snimljen sa suprugom Catherine ispred njihovog doma u Wiltshireu gdje su tvrdili medijima da njihov brak stoji na čvrstim nogama. Jasno je sada da je to bila samo predstava za novinare.

image
Dominic West i supruga Catherine FitzGerald
Glospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Unatoč njihovom zajedništvu, upućeni tvrde da je Catherine koja s glumcem ima djecu Doru (13), Senana (12), Francisa (11) i Christabel (7) u njihovoj obiteljskoj kući u okrugu Limerick u Irskoj odlučuje hoće li suprugu prijeći preko izdaje ili se rastati.

image
Dominic West i supruga Catherine FitzGerald
Glospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Dominic je odgajan u strogom katoličkom duhu, a Catherine mu je bila ljubav u fakultetskim danima. Prekinuli su, a on je s Polly Astor s 28 godina dobio kćer. Nakon tri godine su se rastali, a on se ubrzo pomirio s Catherine.

image
Dominic West
John Nacion/starmaxinc.com/Pa Images/Profimedia

Zanimljivo je da je West u seriji "Preljub" ("The Affair") tumačio lik Noaha Sollowayja koji se zaljubi u drugu ženu zbog koje svoju prevari. Tijekom snimanja je govorio da mu je teško glumiti takvog 'kretena', no eto, očito mu je lik s vremenom prirastao srcu.

image
Lily James i Armie Hammer u "Rebecci"
Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

U međuvremenu, fatalnu Lily se počelo povezivati s glumcem Armiejem Hammerom (34) s kojim je glumila u Netflixovom hit filmu "Rebecca", a britanski mediji navode da je ostavio suprugu i dvoje male djece, upravo zbog Lily s kojom se ljubav rasplamsala na setu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:33