SKANDAL IZ RIMA

‘Imam puno toga za reći‘: Lily James prvi put progovorila o preljubu s oženjenim glumcem

Lily i Dominic snimljeni su u strastvenom zanosu na ulicama Rima prošle godine gdje su snimali zajedno film ‘Potraga za ljubavlju‘
Dominic West i Lily James u Rimu
 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Mlada britanska glumica Lily James prvi put je progovorila o skandalu koji se dogodio kada je snimljena kako se ljubaka s oženjenim kolegom Dominicom Westom (51).

Lily i Dominic snimljeni su u strastvenom zanosu na ulicama Rima u listopadu prošle godine gdje su snimali zajedno film 'Potraga za ljubavlju', u kojemu pak ne glume ljubavnike. Danima je ta priča punila stupce britanskih tiskanih i elektroničkih medija, a osramoćena supruga Catherine FitzGerald je tada istupom u medije željela uvjeriti javnost da je sve u redu, ali je suprugu zabranila rad sa zgodnom glumicom.

image
Dominic West i supruga Catherine FitzGerald izašli su pred medije nakon fotografija u Rimu
Glospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

U intervjuu za The Guardian Lily je izjavila da ima puno toga za reći.

- Ah, zapravo nisam spremna pričati o tome. Imam puno toga za reći, ali bojim se da ne mogu sada, kratko se oglasila o skandalu.

Lily i James snimali su film između srpnja i listopada, a put u Rim dogodio se nakon što je pala zadnja klapa. Kako prenosi Daily Mail, vjeruje se da su se Dominic i Catherine dogovorili kako on neće snimati promo materijale s Lily James s ciljem da spase brak, a šefovi na BBC-u su nerado ipak pristali na to. Britanski glumac također je morao obećati supruzi da više nikada neće ostvariti bilo kakav kontakt s mladom britanskom glumicom.

image
Dominic West i Lily James u Rimu
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 04:53