FATALNI PRELJUBNIK

Suprugu javno prevario pa joj obećao da ‘nikad više neće progovoriti ni riječ s ljubavnicom‘

Nakon afere s 20 godina mlađom glumačkom kolegicom, britanski glumac pod svaku cijenu želi spasiti brak sa suprugom barunicom
Dominic West
 Anthony Harvey

Glumac Dominic West koji je u listopadu prošle godine danima uveseljavao javnost nakon što je, zahvaljujući paparazzima koji su ih snimili kako se ljube u Rimu, razotkrivena njegova afera s kolegicom Lily James (32) sada intenzivno radi na spašavanju svojeg braka s Catherine FitzGerald. Štoviše, West je, prema pisanju britanskih medija, obećao supruzi da s James "nikad više neće progovoriti ni riječ".

Činjenica je da 51-godišnjem glumcu, zvijezdi hit-serije "Preljub", nije baš lako vratiti povjerenje supruge s kojom ima troje djece, a komentatori na društvenim mrežama redom kažu - zasluženo. FitzGerald je, inače, iz bogate anglo-irske dinastije Lambton, ima titulu barunice i poznata je kao dizajnerica eksterijera i vrtlarica, te poduzetnica.

image
Lily James
Anthony Harvey

Par je, u sklopu plana oporavka sada odlučio s prijateljima, poduzetnicom Charlotte Tidbury i bivšim kreativnim direktorom BBC-ja Alanom Yentobom, otputovati na otok Lamu u Keniji, gdje će u luksuznom resortu poraditi na rješavanju problema koji ih muče.

Osim što više nikad neće pričati s Lily James, West neće sudjelovati s njom ni u jednom promotivnom intervjuu koji se tiče televizijske adaptacije drame "The Pursuit Of Love" u kojoj oboje igraju. Šefovi s BBC-ja bili su, navodno, poprilično začuđeni kada je to zatražio, no pristali su na njegov prijedlog pa će mini-seriju s Lily James reklamirati Freddie Fox i Andrew Scott. Tako je novinarima otkrio prijatelj para.

image
Dominic West
Wiktor Szymanowicz

Supružnici navodno razmišljaju i o obnovi bračnih zavjeta, što je, opet po tvrdnjama "iz bliskog izvora", ideja Catherine FitzGerald koja se tijekom cijelog skandala suzdržavala od izjava za medije. Samo je jednom, u studenom 2020., prekinula šutnju rekavši za Daily Mail da su ona i West "dobro" i da ne trebaju ničije savjete o svojem braku. Lily James, pak, nikad se nije oglasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:16