LAGAO JOJ JE

‘Slučajno sam na OnlyFansu imala aferu s mužem najbolje prijateljice. I sad ona ne razgovara sa mnom‘

Proveo je tri mjeseca razmjenjujući intimne poruke s njom, pritom se skrivajući iza pseudonima

Honeyy Brooks

 Instagram

Australka Honey Brooks postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je javno otkrila da se suprug njezine najbolje prijateljice potajno pretplatio na njezin OnlyFans profil, a prije toga je proveo tri mjeseca razmjenjujući intimne poruke s njom, pritom se skrivajući iza pseudonima.

Honey tvrdi da ranije nije znala identitet tog čovjeka, ali on se ne slaže s tim, prenosi Daily Mail. U videima koje je podijelila, Honey je objasnila da ju je muškarac optužio da je lažljivica jer je htio spasiti svoj brak.

"On počinje kriviti mene, govori da sam znala da je to on, da sam se cijelo vrijeme slagala s tim", govori u snimci.

U zasebnom videu je otkrila i da je suprug njezine prijateljice otišao i korak dalje. Svojoj je supruzi rekao da je Brooks bila svjesna s kim se dopisivala, a čak joj je rekao i da je ona htjela biti s njim. Honey je to naljutilo pa se sprema sjesti i razgovarati sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim suprugom kako bi raščistili situaciju. Njezina prijateljica "stvarno je imala razumijevanja na početku", tvrdi Brooks, ali joj se stav promijenio nakon što je njezin suprug inzistirao na tome da je Honey svojevoljno sudjelovala u svemu.

"Saznala je za njegovu tajnu dok mu je pregledavala mobitel i od tada je prekinula svaki kontakt sa mnom", rekla je Honey i dodala: "S jedne strane, osjećala sam se zlostavljano zbog njega, a s druge strane, srce mi je slomljeno jer sam izgubila jednu od svojih najboljih prijateljica."

"Ne znam što će se dogoditi", rekla je influencerica svojim pratiteljima te priznala da je preplavljena porukama nepoznatih ljudi na društvenim mrežama koji ne vjeruju da nije imala pojma da se dopisuje sa suprugom svoje najbolje prijateljice. Međutim, Australka inzistira na tome da je nevina i da nikada ne bi izdala svoju prijateljicu.

"Nemam pojma tko su pratitelji na toj mreži. Mogu se prijaviti pod kojim god imenom da žele. Ne vidim njihove e-mail adrese ili nešto slično", rekla je pa priznala da je suprug njezine prijateljice skupo platio poseban status na platformi za odrasle OnlyFans, gdje joj je mogao slati poruke i pratiti njezine videe uživo. Potrošio je tisuće dolara na njezin ekskluzivni sadržaj, čak se i prijavio na njezin ‘ženski paket‘ koji košta 3700 dolara tjedno.

"Sada razmišljam u sebi: ‘Jesam li nesvjesno imala aferu s mužem svoje najbolje prijateljice?‘ Osjećam se iscrpljeno. Osjećam se ljutito što je to učinio njoj, što je to učinio meni", poručila je.

Ovo nije prvi put da je Honey Brooks završila u medijima. Ranije se pohvalila svojim nekonvencionalnim brakom te otkrila da je svog supruga podijelila sa 16 drugih žena tijekom 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:02