PODUZETNA I SEKSI

Gola kosi travu i brine o farmi i na tome zgrće milijune: ‘Ulažem svoje srce i dušu u to, a zadovoljim i pokoji fetiš‘

‘Voditi farmu, biti majka, imati muža koji radi daleko i voditi OnlyFans - to je puno posla,‘ rekla je Honeyy Brooks

Honeyy Brooks

 Instagram

Mama dvoje djece iz ruralne Australije zarađuje desetke tisuća dolara mjesečno snimajući se kako gola ili vrlo oskudno odjevena šeće i radi na svojoj farmi, piše Daily Mail.

Honeyy Brooks zaradi i do 90.000 dolara mjesečno objavljujući na OnlyFansu snimke sebe kako gola kosi travnjak ili uređuje vrt.

Ova 32-godišnjakinja tako istovremeno uređuje svoju web stranicu, ali i veliku farmu od 100 jutara na kojoj živi sa svoje dvoje male djece. Počela je objavljivati postove na OnlyFansu nakon što je 2021. napustila marketinški posao. Brzo je počela zarađivati veliki novac i tako zaradila 10.000 dolara u prva tri mjeseca.

Uz pomoć svog supruga Hanka, izgradila je unosnu karijeru dok naga obavlja svakodnevne poslove na farmi.

‘Voditi farmu, biti majka, imati muža koji radi daleko i voditi OnlyFans - to je puno posla,‘ rekla je Honeyy.

Iako je svaki dan drugačiji, Honeyy se obično rano budi, popije kavu i odvede djecu u školu, a nakon što pospremi kuću, baca se na pravi posao.

‘Bavim se vrtlarstvom, ali na pomalo bezobrazan način. Bezobrazno ću kositi travnjak ili voditi svoje pse na trčanje. Snimam sebe kako obavljam svakodnevne stvari, ali tako da sve to izgleda pomalo drsko‘, kaže Honeyy.

Dan obično počinje snimanjem prilagođenog sadržaja ili videopozivima jedan na jedan s klijentima koji dobro plaćaju, a zatim odlazi na farmu gdje paralelno s poslovima u poljoprivredi, snima seksi fotografije i videa.

Honeyy kaže da ta snimanja njezine dane i svakodnevne zadatke čine ‘zabavnijima i uzbudljivijima‘.

‘Obožavatelji to vole jer je sve autentično, sve je istina. To sam prava ja kako radim na svojoj farmi‘, kaže.

‘Neću se šminkati i oblačiti donje rublje i pozirati u spavaćoj sobi. Vani sam i radim stvari koje bih inače radila, ali oni samo vide tu moju drsku stranu‘. rekla je zvijezda OnlyFansa i otkrila tko su joj najčešći pratitelji.

‘Na OnlyFansu me prati puno fizičkih radnika koji vole djevojke s farme, ali također imam puno muškaraca iz grada koji su stalno u zatvorenom pa im godi ovakav sadržaj. To su tipovi koji vole boraviti na otvorenom. To im daje osjećaj da mogu povratiti kontakt s prirodom i oni to na neki način rade preko mene.‘

Nakon što pokupi djecu iz škole, Honeyy je samo mama dok oni ne odu spavati. Tada ona obavlja administrativnu i marketinšku stranu posla. Dio njezina posla također je primanje zahtjeva od klijenata, a iako je vrlo otvorena i ne uznemiravaju je fetiši, bilo je i nekih iznenađenja.

‘Dobivam puno zahtjeva da budem potpuno odjevena ili da hodam kroz blato i onda skidam blato sa stopala‘, rekla je.

‘Jednom sam morala popušiti cigaretu potpuno odjevena, a tip nije htio da govorim. Za mene je to neobično.‘

Njezin muž Hank ne samo da joj pruža potpunu podršku, već je i uključen u njezin posao, pa par često zajedno snima sadržaj kada je on kod kuće. Njihova su djeca premlada da bi znala što im roditelji, zapravo, rade.

‘Znaju da radim na društvenim mrežama i koristim TikTok, ali ne znaju što konkretno. Doći će vrijeme kada ćemo sjesti i razgovarati s njima o tome, ali to treba biti onda kad oni budu za to spremni‘, rekla je Honeyy.

OnlyFansom se počela baviti na sugestiju prijateljice, a u nekoliko mjeseci zaradila je godišnji kućni budžet.

‘Počelo je prilično polako i prilično mekano. No primijetili smo da tako možemo lijepo zaraditi i pritom zadržati svoju slobodu‘, kaže.

‘Jednom sam samo u tjedan dana zaradila 45.000 dolara (70.438 AU). Sjećam se svog prvog posla koji sam radila nakon što sam napustila školu. Bila sam tako uzbuđena jer je plaća bila 40.000 dolara godišnje‘, rekla je.

‘Ulažem svoje srce i dušu u to. Zaista je nevjerojatno kada imate platformu koju volite i na kojoj možete raditi te dobro zaraditi‘, kaže poduzetna Honeyy Brooks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:35