NA NJENU INICIJATIVU

‘Ove godine podijelila sam supruga sa 16 različitih žena. Uživala sam više nego on!‘

Otkrila je i da je često ‘u potrazi‘ za novim ženama s kojima bi njezin suprug mogao spavati te je priznala da je sve to bila njezina ideja

Honeyy Brooks

 Instagram/Honeyy Brooks/

Mama s australskog sela potaknula je raspravu na društvenim mrežama nakon što je priznala da je ‘dijelila‘ svog muža sa 16 drugih žena tijekom ove godine.

Honeyy Brooks, koja živi u Australiji, snima se i fotografira naga ili oskudno odjevena na farmi. Majka dvoje djece mjesečno zaradi i do 90 tisuća dolara objavljivanjem provokativnog sadržaja u kojem gola kosi travnjak ili vrtlari. Priznala je i da je nedavno pronašla novu strast kojom je ‘opsjednuta‘ - s drugim ženama dijeli svog supruga Hanka s kojim je već 10 godina.

"Zapravo se ne mogu zasititi. Da ste mi prije 12 mjeseci rekli da ću svog supruga dijeliti s više žena, ne bih vjerovala", priznala je.

Dodala je i da je često ‘u potrazi‘ za novim ženama s kojima bi njezin suprug mogao spavati te je priznala da je sve to bila njezina ideja.

"Smiješno je što sam ja ta koja je opsjednuta! Moj suprug je više ‘cool‘ s tim ili mu je ‘svejedno‘, a ja sam ta koja cijelo vrijeme razmišlja o ženama s kojima bismo to mogli učiniti. Prilično sam sigurna da ja uživam u tim djevojkama više nego moj muž, on je tu samo zbog seksa", iskreno priznaje i nastavlja:

"Mi snimamo naše aktivnosti i imamo i onih koje nismo snimili jer smo tad bili samo mi u svom elementu. Ali većinu njih snimamo, što je stvarno super jer to možemo podijeliti i gledati iznova i iznova."

Spavanje s drugim ljudima isprva je bila samo ideja kako bi poboljšali svoj video sadržaj koji snimaju, no ubrzo se to razvilo u nešto u čemu oboje uživaju i iza kamera.

"Ne smatramo se poliamoristima, naša je veza i dalje naša, osim tih nekoliko zločestih večeri kada se bacamo u biznis", objašnjava Australka.

"A svima onima koji govore da će me suprug ostaviti zbog neke bolje poručujem nek‘ imenuju neku bolju. Navedite mi drugu ženu koja bi dopustila svome mužu da radi te zabavne stvari i uživa u tome", poručuje Honeyy, koja radi po 10 do 14 sati dnevno od ponedjeljka do petka. Međutim, sretna je s tim jer voli to što radi i njezin posao daje joj slobodu da provodi vrijeme sa svojom djecom.

"Voditi farmu, biti majka, imati Hanka koji radi daleko od kuće i uz sve to voditi biznis na OnlyFansu - sve je to puno. Pa kad god i gdje god mogu, nastojim uklopiti što više toga u jedno", objašnjava.

"Bavit ću se malo našim vrtom, malo ću kositi travnjak, a ako vodim pse na trčanje, snimit ću nešto tog tipa, te svakodnevne stvari, ali na drzak način", dodaje.

Međutim, neki njezini pratitelji uvjereni su da laže da joj ne smeta to što joj suprug spava s drugim ženama.

"Možete čuti bol u njezinu glasu, ona zna da taj brak nije ono pravo", komentirao je jedan pratitelj.

"Moramo ponovno vratiti tajne u modu, neki ne razumiju da je neke stvari bolje zadržati za sebe", komentirala je druga pratiteljica.

Bilo je i onih koji Honeyy podržavaju.

"To je zabavan stil života ako sve to činite na siguran način", poručila je jedna pratiteljica.

"Sve dok postoji otvorena i iskrena komunikacija 24/7, možete raditi što god želite i to može biti sasvim u redu", dodala je druga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:58