NEVOLJE U RAJU?

‘Princ Harry želi svoj stari život natrag, Meghan je frustrirana i očajna!‘

Vojvotkinja od Sussexa želi da njen suprug potpuno odbaci stari život i posveti se isključivo djeci i njihovim zajedničkim projektima

Prince Harry i njegova žena Meghan Markle

 Nancy Kaszerman/Zuma Press/Profimedia/Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia

Meghan Markle je "frustrirana" jer se princ Harry želi preseliti nazad u Veliku Britaniju kako bi se "vratio svom starom životu", tvrdi holivudski ekspert. Naime, stručnjak za javnu scenu Mark Boardman otkriva kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su odbacili kraljevski život 2020., imaju oprečna stajališta o tome kako bi njihova budućnost trebala izgledati jer Harry "čezne" za svojim otuđenim prijateljima u Londonu.

"Društveni život princa Harryja značajno se promijenio tijekom proteklog desetljeća. Čini se da se distancirao od svojih prijatelja s fakulteta i nema stalni boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za vrijeme posjeta Londonu uglavnom boravi u hotelima i izbjegava javna pojavljivanja. Bez sumnje, princ Harry žudi za svojim starim prijateljstvima", ispričao je Boardman za časopis OK!.

image

Princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

S druge strane, 42-godišnja Markle želi da tri godine mlađi Harry to poglavlje svog života ostavi iza sebe.

"Meghan voli Harryja, ali želi izvući na vidjelo njegovu bolju stranu. I sasvim su joj jasne uloge koje bi trebali preuzeti zajedno i pokušavaju bolje surađivati ​​na projektima. Ljudi su željni svjedočiti transformiranom Harryju, a ne povratku njegovom prijašnjem životnom stilu tulumarenja, što bi moglo dovesti do neželjene medijske pozornosti", dodao je.

Boardman vjeruje da se Harry učestalo želi vratiti u domovinu zbog svojih "snažnih veza s prijateljima iz djetinjstva", ali misli da će prognanom princu biti teško uvjeriti svoju suprugu da "mu treba malo muškog vikenda u Londonu s nekim starim prijateljima s Etona".

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"On je mlad u srcu, ali ima nekoga tko će ga držati pod kontrolom i podsjećati ga tko je i što bi trebao raditi. U konačnici, on bi stopostotno volio bazu u Londonu i volio bi da je na kraljevskom imanju, pa makar to bilo u Windsoru ili nekom od stanova u Buckinghamskoj palači. Ali to se neće dogoditi. London je mjesto gdje su svi Harryjevi pravi prijatelji. Svi koje poznaju u Hollywoodu nisu mu prijatelji", nastavio je Boardman, napominjući da "u konačnici, Meghan želi da Harry bude uz nju, da je podržava, da pazi na djecu i da vrati svoj život na pravi put. I sve što ide unatrag to će uništiti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:16