NAZAD PRED KAMERE

Možemo li očekivati veliki povratak Meghan Markle? Želi ‘reinvenciju‘ u Hollywoodu

U travnju je potpisala ugovor s holivudskom agencijom WME kako bi od nje napravili ‘moćnog igrača‘ u industriji

Meghan Markle

 Amy Katz/Zuma Press/Profimedia/Amy Katz/zuma Press/profimedia

Meghan Markle navodno planira svoju "reinvenciju" i to u Hollywoodu, s novim timom, piše Page Six.

Izvor je rekao za Us Weekly ovog četvrtka da vojvotkinja od Sussexa, koja je nedavno prisustvovala igrama "Invictus" u organizaciji svog supruga princa Harryja u Njemačkoj, "planira svoju reinvenciju", a trenutačno sa spomenutim novim timom smišlja strategiju o tome koji će mediji imati najveći utjecaj.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nadalje, izvor je rekao izdanju da Meghanin sljedeći korak mora "biti ukorijenjen u humanitarnom radu i filantropiji" te da je bila u kontaktu s modnim kućama i redateljima dokumentarnih filmova.

- Još ništa nije odlučeno, ali čini se da Meghan i Harry putem dokumentaraca ističu važna pitanja te privlače pozornost i prikupljaju sredstva - objasnio je insajder.

U kolovozu je Page Six ekskluzivno izvijestio da se 42-godišnja Markle planira vratiti pred kamere. Naime, vojvotkinja od Sussexa provela je ljeto dovršavajući planove za novi pothvat koji donosi novac.

Također, poznato je da je Markle osigurala Instagram račun pod imenom @meghan koji je već prikupio više od 128 tisuća pratitelja. Profilna slika računa je motiv ružičastog cvijeća, no od pokretanja profila nije ništa objavila niti je ikoga zapratila.

image

Meghan Markle

Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia/Bruce Adams/dmg Media/profimedia

Osim toga, izvori su za Page Six rekli da je Markle u travnju potpisala ugovor s holivudskom agencijom WME kako bi od nje napravili "moćnog igrača" u industriji. Rečeno je da se od Markle očekuje da će zaraditi milijune, a na tajnovitom projektu se radilo mjesecima prije nego što je uopće objavljen.

- Iako je ona glumica, ovdje se ne radi o filmovima ili serijama u kojima bi Meghan trebala glumiti, radi se o stvaranju projekata koje ona može producirati. Ona želi voditi projekte - rekao je visoko pozicionirani holivudski insajder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 23:23