PONOVNO OTAC

Nije ih zaustavila ni sinova smrt: Rodila Alyssa Scott, njezinu partneru Nicku Cannonu to je 12. dijete

Famozni celibat poznatog voditelja propao je nakon smrti njegova sina Zena u prosincu 2021. godine

Nick Cannon i novorođena kći Halo Marie Cannon

 Profimedia/Screenshot/Instagram/

Alyssa Scott, partnerica američkog glumca, repera i komičara Nicka Cannona, 14. prosinca rodila je treće dijete, Halo Marie Cannon, godinu dana nakon smrti sinčića Zena, koji je preminuo u prosincu 2021. godine. Kako prenosi Page Six, Scott je na Instagramu podijelila emotivni video te tako odala počast pokojnom sinu i novorođenoj djevojčici.

- Naši životi su se zauvijek promijenili - napisala je.

- Zen je u svakom mom dahu. Znam da je njegov duh bio s nama u sobi toga jutra. Znam da nas gleda s visine. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu - dodala je 29-godišnja Scott i opisala da će se sjećati zvuka Nickova glasa koji je rekao "djevojčica je" dok mu sve što su prošli leti glavom. U objavi na Instagramu napomenula je kako će se sjećati zvuka "njezina plača s prvim udahom i osjećaja otkucaja njezina srca uz svoje".

Podsjetimo, Scott je postala mama u veljači 2018., kad je rodila kćer Zeelu. U lipnju 2021. godine, Nick Cannon i Alyssa dočekali su prvo zajedničko dijete, sina po imenu Zen koji je, nažalost, ubrzo preminuo.

- Alyssa je bila najjača žena koju sam ikad vidio - rekao je Cannon u prosincu 2021.

- Nikad se nisam svađao, nikad nisam bio ljut - nastavio je Nick i dodao kako je njegova partnerica "bila emotivna kad je trebala, ali je uvijek bila najbolja mama i nastavlja biti najbolja moguća mama".

Također, famozni celibat Nicka Cannona propao je nakon smrti njegova sina Zena u prosincu 2021., a poznati voditelj tvrdi da je pao i u depresiju. Tvrdi da su svi tad shvatili da je potišten, pa su mu odlučili dati "malo vagine da izliječi sve".

Priznao je da je “počeo je**ti kao lud neposredno prije Božića” unatoč celibatu, odnosno, svojim namjerama da se suzdrži od seksa do “kraja godine”. Cannon, koji je počeo prakticirati celibat u listopadu 2021., ispričao je kako mjesec i pol dana nije imao seksualne odnose, no to mu je zadavalo probleme koliko god se trudio.

Podsjetimo, uključujući i novorođenče, Cannon ima 12 djece s ukupno šest žena. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccana i Monroe. S manekenkom Bre Tiesi ima četveromjesečnog sina Legendaryja, dvomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, dvomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:22