ŠALA ILI?

Nick Cannon, koji ima 12 djece sa šest žena, želi dijete s Taylor Swift: ‘Može biti majka 13.!‘

Ovaj 42-godišnjak je primijetio da on i poznata pjevačica imaju ‘vrlo slična‘ iskustva u vezama

Nick Cannon i Taylor Swift

 Profimedia/

Nick Cannon spreman je za još potomaka, a izjasnio se da je "apsolutno za" to da majka njegovog 13. djeteta bude pjevačica Taylor Swift.

U emisiji "The Howard Stern Show" ovog slavnog oca dvanaestero djece su pitali što bi učinio da je Swift hipotetski zainteresirana imati dijete s njim, budući da je pjevačica nedavno prekinula s glumcem Joeom Alwynom te je ponovno slobodna.

image

Nick Cannon

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

- U potpunosti sam za - našalio se nakon što je voditelj Howard Stern postavio bizarno pitanje.

- Prije svega, ona je nevjerojatan tekstopisac. Ono što volim kod Taylor Swift je to što je tako ranjiva i otvorena sa svom svojom glazbom - objasnio je. Ovaj 42-godišnjak je primijetio da on i poznata pjevačica imaju "vrlo slična" iskustva u vezama te dodao da bi se "jako dobro slagala s njim”.

image

Taylor Swift

Suzanne Cordeiro/Afp

Cannon, koji ima dvanaestero djece sa šest žena, našalio se da su mu "Spidey osjetila proradila" kad je čuo da su Swift i Alwyn prekinuli prošli tjedan. Rekao je da bi "bilo nevjerojatno" imati dijete s dobitnicom Grammyja.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

Profimedia/

Podsjetimo, Cannon je postao tata prvi put 2011. kada su on i njegova bivša supruga Mariah Carey dobili blizance Moroccana i Monroe, koji sada imaju 11 godina.

Njegovo posljednje dijete, kći po imenu Halo Marie, koju ima s Alyssom Scott, rođeno je u prosincu. Par je također dobio sina po imenu Zen u travnju 2021., međutim, dijete je pet mjeseci kasnije umrlo od raka mozga. Također, s manekenkom Bre Tiesi ima sina Legendaryja, kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:24