NEUGODNA SITUACIJA

Voditelj tražio Nicka Cannona da nabroji svoje 12-ero djece, ovaj zapeo s imenima: ‘Jeste me...‘

Voditelj ‘The Howard Stern Showa‘ na Sirius XM radiju stavio je Cannona u neugodnu situaciju

Nick Cannon

 Cnn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U nedavnom intervjuu s Howardom Sternom, popularni otac 12-oro djece Nick Cannon je pokazao, osim toga da je otvoren za to da napravi još djece s pjevačicom Taylor Swift, da je uspio zaboraviti ime jednog svog djeteta.

- Ispitat ću te. Nabroji svu svoju djecu - ispalio je niotkud Stern, inače voditelj "The Howard Stern Showa" na Sirius XM radiju, stavljajući Cannona u neugodnu situaciju.

Kada je krenuo s nabrajanjem, prvo je naveo svoju djecu s bivšom suprugom Mariah Carey, blizance Moroccan i Monroe, piše Radar Online.

image

Nick Cannon, Moroccan Cannon, Monroe Cannon i Mariah Carey, 2008.

Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nadalje, tijekom ovog improviziranog kviza o obiteljskom stablu imenovao je Rise Messiah, Golden Sagon i kćer Powerful Queen koju dijeli s modelom Brittany Bell. Spomenuo je i Beautiful Zeppelin te blizance Ziona i Zilliona koje dijeli s Abby De La Rosa, kao i Legendary Love koju dijeli s modelom Bre Tiesi.

Nedavno je, u prosincu 2022., postao otac 12. djeteta, kćeri po imenu Halo koju je dobio s Alyssom Scott nakon užasnog gubitka njihovog dječaka Zena 2021. godine. Zen i Halo bili su također uključeni u njegov popis imena za Sterna.

image

Nick Cannon

Rebecca Sapp/Getty Images/Profimedia/

Doduše, zaboravio je spomenuti da ima i Onyxa Icea Colea s manekenkom LaNishom Cole.

Popularni voditelj nasmijao se na tu primjedbu i šaljivo rekao "jeste me" prije nego što je objasnio da još uvijek pregledava svoj popis jer mu je Stern rekao da je "izostavio ime".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:37