MEGA-SKANDAL

Nevolje u raju nakon ljigavih poruka: ‘Osjeća se kao budala, očitala mu je bukvicu‘

Iako je ovog vikenda možda stala uz svog supruga u znak solidarnosti, upućeni tvrde da je postavila određena pravila svom mužu

Geri Halliwell i Christian Horner

 Imago/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Imago/imago Sportfotodienst/profimedia

Bivša članica Spice Girls, Geri Halliwell, zahtijevala je da njezin suprug Christian Horner prekine sve veze s kolegicom kojoj je slao lascivne poruke zbog kojih se našao na meti optužbi prošlog mjeseca, prenosi Daily Mail.

Nakon što je oslobođen optužbi za neprimjereno ponašanje, ova 51-godišnja pjevačica, koja je do sada odlučno stajala uz svog partnera, odlučila je poduzeti nešto u vezi svog braka.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Priča se da je Halliwell svom mužu "održala lekciju" u vezi ponašanja prije nego što je nastavila biti prisna s njim pred kamerama na Velikoj nagradi Bahreina u subotu. Medije je posebice zaintrigirao poljubac Geri i njenog supruga prije nego što je Max Verstappen preuzeo pobjedu za Red Bull, ekipe koju Horner vodi.

Podsjetimo, Red Bull je početkom tjedna objavio da je njihov šef Christian Horner oslobođen optužbi o neprimjerenom ponašanju prema kolegici unutar momčadi. Doduše, Horneru je dopušteno da nastavi biti voditelj momčadi nakon interne istrage, ali 24 sata kasnije, poruke koje je navodno razmjenjivao s kolegicom procurile su s anonimnog e-maila do 149 osoba u Formuli 1, uključujući i predsjednika uprave Mohammeda ben Sulayema, izvršnog direktora F1 Stefana Domenicalija i drugih devet voditelja timova, ali i do ljudi u medijima.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

Imago/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Imago/imago Sportfotodienst/profimedia

Poruke su tako došle i do njegove supruge, koja se udala za prvog čovjeka Red Bulla 2015. godine. Nadalje, u četvrtak je pjevačica privatnim avionom sletjela u Bahrein i "u potpunosti poludjela" kada je otkrila da su se Hornerove poruke raširile po svim društvenim mrežama.

Iako je Ginger Spice ovog vikenda možda stala uz svog supruga u znak solidarnosti, upućeni tvrde da je postavila određena pravila svom mužu.

- Želi da Christian prekine ili smanji kontakt sa ženom s kojom je razmjenjivao poruke, ali to je teško zbog njezine uloge u Red Bullu. Iz očitih razloga, Geri bi željela da se spomenutu ženu, koju je poznavala prije ovog skandala, što manje povezuje s njenim mužem - ističe izvor.

image

Geri Halliwell i Christian Horner

Xavi Bonilla/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Xavi Bonilla/imago Sportfotodienst/profimedia

Prema navodima nekoliko izvora, Halliwell, koja s Hornerom ima sedmogodišnjeg sina Montyja, osjeća se "izdano i kao budala". Čini se da je bila čvrsto odlučila izbjeći sastanak sa suprugom, no navodno ju je Hornerova majka nagovorila na suprotno, da bi pokazala solidarnost sa suprugom pred očima javnosti.

Što se tiče optuženog Hornera, on je nakon utrke u Bahreinu pričao s novinarima koji su ga upitali hoće li biti na čelu momčadi sljedeći tjedan, kada će početi utrka u Jeddahu.

- Da, apsolutno. Inače ne bih bio ovdje - rekao je. Iako je Horner tvrdio da ne ide nigdje, član momčadi i aktualni svjetski prvak Max Verstappen, isprva nije htio podržati svog šefa, a tek je kasnije rekao da vjeruje u Hornerovu ulogu, ali iz perspektive "izvedbe", kako je Jutarnji pisao i ranije. Sugerirao je nakon toga da je Horner "vjerojatno malo dekoncentriran".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:59