MEGA-SKANDAL

Iako mu žena bjesni, on ostaje u kontaktu sa ženom s kojom je razmjenjivao ljigave poruke: ‘Uništit će i momčad i brak‘

Horner mora i dalje obavljati svakodnevne poslove s članicom osoblja koja je pokrenula cijeli skandal

Christian Horner i Geri Halliwell

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Žena koja je optužila Christiana Hornera, šefa Red Bullove Formula 1 momčadi, za slanje neprimjerenih poruka još uvijek je u kontaktu sa spomenutim 50-godišnjakom.

Iako te "seksualno sugestivne poruke" prijete uništenjem Hornerovog braka s nekadašnjom ‘Spajsicom‘ Geri Halliwell i karijere u auto-moto sportu, žena je ostala raditi u sjedištu Red Bulla u Milton Keynesu, unatoč eksplozivnoj svađi sa svojim šefom. Naime, Horner mora i dalje obavljati svakodnevne poslove s članicom osoblja koja je pokrenula cijeli skandal.

image

Christian Horner i Geri Halliwell

Jakub Porzycki/nurphoto/Editorial/Profimedia/Jakub Porzycki/nurphoto/profimedia

Izvori su za The Sun rekli da je atraktivna zaposlenica čak tražila da odleti na Veliku nagradu Bahreina kako bi podržala njihov tim prošlog vikenda.

S druge strane, Geri, Hornerova supruga, koja je u Bahreinu javno iskazivala potporu Horneru, želi da njen muž "prekine ili smanji kontakt sa ženom" s kojom je razmjenjivao poruke.

image

Christian Horner i Geri Halliwell

Jakub Porzycki/nurphoto/Editorial/Profimedia/Jakub Porzycki/nurphoto/profimedia

Ova 51-godišnja "Spajsica" slomljenog srca navodno je svom mužu "očitala bukvicu" zbog njegova ponašanja i poruka koje je razmjenjivao s drugom ženom, no frustrirana je nakon što je saznala da žena koja se dopisivala s njenim mužem ostaje na radnoj poziciji koju je obnašala i ranije te da nije prekinuo ili smanjio kontakt s njom. Spomenuta je radnica u Red Bullu angažirala skupe i dobre odvjetnike da se izbore za nju usprkos cijeloj situaciji.

- Frustrirajuće je za sve i smiješno je pokušavati nastaviti poslovati kao i obično, posebice u ovim okolnostima. S poslovne strane, ona mora nastaviti kontakt s Christianom i oni moraju nastaviti sa svakodnevnim poslom kao da se ništa nije dogodilo - rekao je izvor upućen u situaciju.

Napetosti su dodatno porasle nakon što je Jos Verstappen, otac Red Bullova svjetskog prvaka i najboljeg vozača Maxa, upozorio da će momčad "eksplodirati" ako Horner ostane na svojoj poziciji, za koju dobiva čak osam milijuna funti godišnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:47