SERIJSKI VARALICA

Nevjerni košarkaš priznao da mu je ljubavnica rodila dijete, ispričao se bivšoj: ‘Ne zaslužuješ ovo poniženje‘

Tristan Thompson ponovno je svojim nevjerama povrijedio bivšu djevojku Khloe Kardashian s kojom je dobio kćer True

Tristan Thompson

 Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Igrač Sacramento Kingsa i bivši dečko Khloe Kardashian, Tristan Thompson, priznao je da je otac djeteta koje je rodila osobna trenerica Maralee Nichols. Thompsonovo priznanje uslijedilo je nakon što je napravio test utvrđivanja očinstva.

Ovaj 'serijski varalica' viđen je kako dolazi po svoju trogodišnju kćer True, koju je dobio s Khloe, na satove plesa i to samo nekoliko sati prije nego što je na društvenim mrežama potvrdio očinstvo.

"Danas je rezultat testa utvrđivanja očinstva pokazao da sam ja otac djeteta Maralee Nichols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio i razočarao, i javno i privatno", napisao je Thompson te se u posebnom Instagram storyju ispričao reality zvijezdi Khloe Kardashian.

image

Status Tristana Thompsona

Instagram

"Khloe, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ da te se tretira na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osjećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao", napisao je Tristan Thompson.

image

Status Tristana Thompsona

Instagram

Maralee (31) je rodila njihova sina 1. prosinca prošle godine, a ranije je priznala da je začet na proslavi Tristanova rođendana u ožujku 2021. Zanimljivo je da su u to vrijeme Tristan i Khloe ponovno obnovili svoju vezu, koja je bila prekinuta upravo zbog njegovih čestih nevjera, a na toj je rođendanskoj proslavi bila i cijela Khloeina obitelj. Daily Mail je doznao, na temelju uvida u sudske dokumente, da je trenerica iz Houstona tužila košarkašku zvijezdu na sudu i zatražila alimentaciju.

Thompson također ima četverogodišnjeg sina Princea Thompsona, kojeg je dobio u vezi s manekenkom Jordan Craig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:51