NE GUBI VRIJEME

Nova afera neukroćenog pastuha: Nakon što se ispričavao bivšoj, nevjerni košarkaš uhvaćen s drugom u krilu

Tristan Thompson prije tri tjedna skrušeno je priznao da je napravio dijete osobnoj trenerici i ispričao se bivšoj djevojci

Tristan Thompson viđen u društvu nepoznate žene

 Screenshot Tiktok

Bivši dečko Khloe Kardashian, košarkaš Tristan Thompson, prije tri tjedna skrušeno je priznao da je napravio dijete osobnoj trenerici Maralee Nichols i posuo se pepelom na Instagramu, izjavivši: "Khloe, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ da te se tretira na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osjećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao."

No, ako je suditi prema najnovijem videu koji je procurio na društvenoj mreži TikTok, Tristan je zaboravio sve što je izjavio, pa je tako viđen kako mu nepoznata žena sjedi u krilu dok očigledno flertaju u jednom noćnom baru u Wisconsinu.

"Vidjela sam ovo svojim vlastitim očima. Nula poštovanja prema ovome smeću", piše u opisu videa korisnice Tricie Caracoze, koja je dodala i hashtag #KhloeKardashian.

@triciacaracoza Saw it with my own two eyes. Zero respect for this trash. #tristanthompson #khloekardashian #garbage #fyp #elfitup ♬ F U Anthem - Leah Kate

Otkrila je i da ju je Tristan Thompson uočio dok ga je snimala u baru te da joj je rekao: "Molim te, bez snimanja."

Čini se da će posrnuli košarkaš morati početi smišljati novu ispriku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:56