KANDŽE

Slavna reality zvijezda htjela se pohvaliti linijom, ali jedan detalj zgrozio je fanove: ‘Kakve su ti to ruke!?‘

Khloe je pozirala u bijeloj haljini i visokim smeđim čizmama, ali njezina ruka s izduženim prstima je ukrala svu pažnju

Khloe Kardashian i jezivi prsti

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Khloe Kardashian ne može pobjeći od kritika kada su u pitanju njezine ruke te je ovih dana postala glavna sprdnja na internetu zbog, najvjerojatnije, lošeg Photoshopa.

Na Instagramu ju prati nevjerojatnih 219 milijuna ljudi, a nerijetko je predmet ismijavanja na društvenim mrežama jer se ona ili njezin tim zanesu u uređivanju fotografija.

Khloe je podijelila fotografije na kojima pozira u bijeloj haljini uz koju je iskombinirala visoke smeđe čizme, ali njezina ruka s izduženim prstima je ukrala svu pažnju. To je odmah izazvalo burne reakcije kod pratitelja i počeli su joj komentirati prste, boju kože i dužinu noktiju.

image

Khloe Kardashian i jezivi prsti

Planet Photos/Planet/Profimedia

"Khloe, što ti je s rukom, izgleda kao kandža!", komentirala je jedna pratiteljica, a druga se složila: "Jako si zgodna, ali sve što vidim je ta tvoja ruka".

Nakon toga, pozirala je u autu i ponovo se našla na meti kritičara na Twitteru zbog fotografije s izduženom rukom i prstima.

"Potrebne su dvije sekunde da se shvati kako je ovo uređivano u Photoshopu", "Što ti se desilo s prstima?", "Kome je još ruka tako duga?", "Imaš najduže prste koje sam ikad vidio", "Prepala si me s prstima, grozno", "Kao čudovište s kandžama", "Plaše me ovi prsti, vještice" samo su neki od komentara.

Na sljedećoj je fotografiji Khloe pozirala polugola te je rukama prekrila grudi, a njezini dlanovi na fotografiji se ne vide.

Na komentar "O Bože, ona sad skriva svoje ruke", Khloe je brzo reagirala . "Nikad. Moje ruke su predivne, draga", kazala je.

Ovo nije prvi put da se Khloe našla na meti kritika u vezi svojih ruku. Prošle veljače Kardashianka je uvjeravala obožavatelje da ima 'ruke i prste normalne veličine' nakon što su primijetili nevjerojatno duge prste na fotki za njezinu prvu Good American kolekciju cipela - što je opet izazvalo lavinu kritika na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:29