NAPUSTIO REHABILITACIJU

Nakon devet mjeseci, oglasio se seksualni kanibal: ‘Dobro mi ide, radujem se blagdanima‘

Svijet su bile šokirale optužbe njegovih bivših djevojaka da ih je silovao i psihički maltretirao

Armie Hammer

 Frederic Kern/geisler-fotopress/AFP

Osramoćeni američki glumac Armie Hammer, koji se prošle godine našao u središtu javnosti zbog optužbi za seksualni kanibalizam, pokušava nastaviti sa svojim životom nakon što je gotovo godinu dana proveo u centru za liječenje i rehabilitaciju na Floridi zbog ovisnosti o drogama, alkoholu i seksu.

Svijet su bile šokirale optužbe njegovih bivših djevojaka da ih je silovao i psihički maltretirao te su se spominjali njegovi kanibalistički nagoni.

"Armie je napustio rehabilitacijski centar u kojem je proveo gotovo 9 mjeseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vijest za njegovu obitelj. Vratio se na Kajmansko otočje", rekao je njegov odvjetnik za The Sun.

Izvor blizak glumcu izjavio je i da se Hammer raduje što će provesti kvalitetno vrijeme tijekom blagdana sa svojom djecom, unatoč razvodu od bivše supruge Elizabeth Chambers.

U lipnju 2020. godine Chamber i Hammer objavili su da se razvode nakon 10 godina braka, a oboje su na Instagramu objavili da je njihovom braku došao kraj.

Prijatelj blizak obitelji Hammer za Vanity Fair je ustvrdio da je Armie odlučan u namjeri da se riješi ovisnosti i da su mu je zdravlje i obitelj na prvom mjestu.

"Ponovno želi svoj život natrag i zna da je ovo korak naprijed za ozdravljenje", zaključio je tada izvor.

Armiejevi problemi su počeli u siječnju 2021. kada ga je nekoliko bivših djevojaka optužilo za silovanje i psihičko zlostavljanje te misli o kanibalizmu. Losangeleška policija pokrenula je 3. veljače istragu protiv njega, a slijedom stravičnih optužbi i Hollywood mu je okrenuo leđa, pa ja zamijenjen na nekoliko projekata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:40