ARMIE HAMMER

Holivudskog glumca, optuženog za seksualni kanibalizam, izopćili iz obiteljske dinastije: Sada radi kao prodavač

Glumac sada navodno radi kao prodavač na Kajmanskim otocima

Armie Hammer

 Matt Winkelmeyer/Getty Images/Profimedia/

Zvijezda filma ‘Skrivena ljubav‘ Armie Hammer izopćen je iz obiteljske dinastije koju je uspostavio njegov pradjed, Armand Hammer.

- Njegov otac mu ne želi više pomagati pa je počeo raditi, rekao je izvor za People o glumcu koji sada navodno radi na Kajmanskim otocima kao prodavač timesharea (op.a. nekretnine u kojima više strana ima pravo korištenja, a svakom vlasniku istog smještaja dodijeljeno je određeno vremensko razdoblje tijekom kojeg će u njoj boraviti).

Hammer koji se 2020. našao u središtu javnosti zbog optužbi za seksualni kanibalizam, prijavio se tada na liječenje I rehabilitaciju na Floridi zbog ovisnosti o drogama, alkoholu i seksu. Tamo je proveo gotovo devet mjeseci.

Usprkos tome što Hammer više ne živi luksuznim životom zbog skandala koje je izazvao, njegova obitelj nastavlja živjeti na visokoj nozi zahvaljujući pradjedu Armandu Hammeru.

Naime, Armiev pradjed je 1950-ih bio naftni tajkun te milijarder koji je vodio svoju tvrtku Occidental Petroleum od 1957. do svoje smrti 1990.

Prema ‘Dosjeu: Tajna povijest Armanda Hammera‘ Jaya Epsteina iz 1996., Armand Hammer je bio umiješan u niz skandala, od pranja novca do sovjetske špijunaže.

Posao je zatim prešao na Armienoga oca, Michaela Hammera, budući da je Armand ‘zaobišao‘ vlastitoga sina pa je tako Michael nastavio voditi Hammer International Foundation, Armand Hammer Foundation te druge organizacije pod tim prezimenom.

Armien odvjetnik Andrew Brettler rekao je nedavno za Page Six nakon izvješća o njegovom klijentu koji radi na Kajmanskim otocima da ‘ne može potvrditi ili zanijekati izvješće jer Armie još nije komentirao to‘.

- Mislim da je stvarno glupo da ga mediji posramljuju što ima ‘normalan posao‘ ako stvarno radi kao prodavač, dodaje Brettler.

Izvor blizak Armieju rekao je za Vanity Fair da je glumac Robert Downey Jr. platio Armiev boravak u rehabilitacijskoj ustanovi na Floridi te mu dopustio ostati u njegovoj kući kako bi izbjegao u to vrijeme pozornost medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:50