ARMIE HAMMER

Seksualni kanibal na koljenima: Optužen za silovanje i psihičko maltretiranje, a sad okreće novu stranicu

Prije nekoliko mjeseci nakon što su svijet šokirale optužbe njegovih bivših djevojaka da ih je silovao i psihički maltretirao.
Armie Hammer i bivša supruga Elizabeth Chambers
 Chris Delmas/AFP

Osramoćeni američki glumac Armie Hammer prijavio se u centar za liječenje i rehabilitaciju na Floridi zbog ovisnosti o drogama, alkoholu i seksu. Sve se događa nekoliko mjeseci nakon što su svijet šokirale optužbe njegovih bivših djevojaka da ih je silovao i psihički maltretirao.

Hammer je navodno kontaktirao bivšu suprugu Elizabeth Chambers krajem svibnja i poručio joj da je spreman potražiti pomoć i obećao da će ostati u centru na Floridi u blizini Orlanda koliko god je potrebno, piše Vanity Fair.

- Hammer se 31. svibnja prijavio u centar na Floridi uz podršku obitelji Chambers i obitelji. Tamo se nalazi već tjedan dana, tvrdi izvor za časopis.

Hammer i Chambers i njihovo dvoje djece navodno su viđeni u zračnoj luci Veliki Kajman u subotu 29. svibnja, a izvori tvrde da su svjedočili emotivnom oproštaju.

Hammer je boravio na Kajmanskom otočju od prosinca prošle godine kako bi bio s kćeri Harper i sinom Fordom nakon što su nekoliko mjeseci bili odvojeni uslijed pandemije koronavirusa.

Elizabeth i djeca su ga otpratila u zračnu luku. Grlili su se i bilo je zbilja dirljivo, ustvrdio je jedan svjedok na društvenim mrežama.

U lipnju 2020. godine Chamber i Hammer objavili su da se razvode nakon 10 godina braka, a oboje su na Instagramu objavili da je njihovom braku došao kraj.

Prijatelj blizak obitelji Hammer za Vanity Fair je ustvrdio da je Armie odlučan u namjeri da se riješi ovisnosti i da su mu je zdravlje i obitelj na prvom mjestu.

- Ponovno želi svoj život natrag i zna da je ovo korak naprijed za ozdravljenje, zaključio je izvor.

Armiejevi problemi su počeli u siječnju 2021. kada ga je nekoliko bivših djevojaka optužilo za silovanje i psihičko zlostavljanje te misli o kanibalizmu. Losangeleška policija pokrenula je 3. veljače istragu protiv njega, a slijedom stravičnih optužbi i Hollywood mu je okrenuo leđa, pa ja zamijenjen na nekoliko projekata.

image
Zapis na Instagramu

Bivša supruga u veljači je izjavila da je šokirana i shrvana nakon optužbi za silovanje te poručila da će uvijek davati podršku žrtvama nasilja i zlostavljanja.

Effie, koja nije željela otkriti pravi identitet, početkom siječnja prvi put je iznijela optužbe protiv zvijezde filma 'Skrivena ljubav', ustvrdila je da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u travnju 2017. godine.

Hammerov odvjetnik Andrew Brettler u priopćenju je zanijekao optužbe za silovanje ustvrdivši da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna, koja je uključivala prethodne dogovore i uzajamno sudjelovanje.

Također, manekenka Paige Lorenze ustvrdila je kako je glumac nekoliko puta pričao o kanibalizmu dok su bili zajedno. Ustvrdila je kako je 12 godina stariji Armie Hammer rekao kako želi pronaći liječnika koji bi joj odstranio najdonja rebra jer ih on želi dimiti, skuhati pa pojesti. Glumac joj je navodno stalno ponavljao kako joj ta rebra zapravo ne trebaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:46