NOVA ROMANSA

Najseksi muškarac svijeta pronašao svoju srodnu dušu: ‘Ova veza je ozbiljna‘

Medijski natpisi o njegovoj novoj romansi pojavili su se samo nekoliko dana nakon što je proglašen ‘najseksi muškarcem na svijetu‘

Chris Evans

 Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Nova je žena ušla u život Chrisa Evansa.

Glumac poznat po ulozi Kapetana Amerike, izlazi s portugalskom glumicom Albom Baptista već "više od godinu dana i veza je ozbiljna", rekao je izvor za People.

- Oni su zaljubljeni i Chris nikad nije bio sretniji - dodao je insajder i naglasio da je "njegova obitelj i prijatelji obožavaju".

Najpoznatija po glumi u ovogodišnjoj seriji “Mrs. Harris ide u Pariz”, Baptista govori pet jezika i kći je inženjera i prevoditeljice te je poznata po humanitarnom radu u sirotištu u Kambodži.

image

Alba Baptista

Planet Photos/Planet/Profimedia

Medijski natpisi o Evansovoj novoj romansi pojavili su se samo nekoliko dana nakon što ga je časopis People proglasio "najseksi muškarcem na svijetu". U popratnom intervjuu, glumac je objasnio kako s godinama postaje "sve bolji ljubavni partner".

- Provodite puno vremena učeći što je bilo od pomoći, a što nije. Svi mi imamo iza sebe prošle prekide ili prtljagu koja se iznova ponavlja i odjekuje našim životima, tako da sam doista uspio prepoznati gdje se trebam poboljšati i što funkcionira - tvrdi 41-godišnji Evans.

image

Alba Baptista

Planet Photos/Planet/Profimedia

Evans je također rekao da je naučio da su isprike neophodne za održavanje zdrave veze.

- Stvarno vidim vrijednost i snagu iza riječi "žao mi je‘" - pojasnio je.

- Ako ste sposobni u tim ranjivim trenucima ostati smireni i slušati te reći da vam je žao, čak i ako mislite da niste učinili ništa loše, mislim da to otvara mnoga vrata na vrlo zdrav način - objašnjava popularni Evans.

Podsjetimo, Evansove poznate bivše uključuju imena poput Jenny Slate, Minku Kelly i Jessicu Biel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:43