NAJSEKSI MUŠKARAC

Zvijezda ‘One Tree Hilla‘ o sramotnom iskustvu s Chrisom Evansom: ‘Ušli smo u kupaonicu i osjetio je neugodan miris‘

‘Kapetan Amerika‘ pozvao je glumicu u svoj kalifornijski dom da prespava, no to nije dobro završilo...

Jana Kramer i Chris Evans

 Profimedia

Jana Kramer tvrdi da je upropastila priliku s Chrisom Evansom nakon "sramotnog" incidenta u kupaonici. Zvijezda serije "One Tree Hill" otkrila je da su ona i nedavno proglašen "najseksi muškarac na svijetu" prema magazinu People bili na "nekoliko spojeva" prije više od deset godina, no sve je propalo zbog šparoga koje je pojela, a zbog kojih je njezin urin imao neugodan miris, piše Page Six.

- Još uvijek se osjećam pomalo poniženo... Ovo je tako neugodno - rekla je 38-godišnjakinja tijekom najnovije epizode podcasta "Whine Down".

image

Jana Kramer

Image Press Agency/avalon.red/Avalon/Profimedia

Prema njezinim riječima, zvijezda filmova o Kapetanu Americi pozvao ju je u svoj dom u Kaliforniji da "prespava kod njega dok su njegovi prijatelji iz Bostona u gradu".

- Te sam večeri večerala šparoge i otišla u kupaonicu piškiti, a on je odmah krenuo za mnom - rekla je i dodala da je otišla spavati prije Evansa. Naglasila je da joj je to posljednja interakcija s njim koje se sjeća. Uslijedio je sramotan odlazak kući zbog intenzivnog neugodnog mirisa mokraće kojeg uzrokuju šparoge,a kojeg je on, čini se, osjetio u kupaonici.

image

Chris Evans

Magnus Sundholm/Shutterstock Editorial/profimedia

Iako Kramer kaže da se par "nije spetljao te večeri", otkrila je da se glumac, koji sada hoda s glumicom Albom Baptistom, "sjajno ljubi" i da je "super seksi". Unatoč "ponižavajućem" trenutku, Kramer je uletjela u Evansov inbox nakon što je čula da traži ljubav. Iako nije otkrila je li joj glumačka zvijezda odgovorila, postoji šansa da je Evans možda već tada hodao s Baptistom. Prošli je tjedan otkriveno da je par u vezi "više od godinu dana", a prema Peopleu, veza je ozbiljna.

image

Jana Kramer

Tommaso Boddi/Getty Images/Profimedia

- Oni su zaljubljeni, a Chris nikad nije bio sretniji - rekao je insajder za novine i dodao da je njegova obitelj i prijatelji obožavaju.

Inače, Kramer je poznata po tome da u svom podcastu iznosi sve detalje svog ljubavnog života. Prošlog je tjedna pjevačica potvrdila da je bivši suprug Mike Caussin, s kojim je bila u braku od 2015. do 2021., godinama nije oralno zadovoljio.

- Moj bivši muž, treći bivši muž, nije to uopće radio sve do izlaska s odvikavanja - našalila se ona govoreći o oralnom seksu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:36