INTIMNO SLAVLJE

Vjenčali se ‘Kapetan Amerika‘ i perspektivna portugalska glumica: ‘Chris nikad nije bio sretniji‘

Na vjenčanju su bile i njegove kolege iz Marvelovog Univerzuma, a slavlje je prekriveno neprobojnim velom tajanstvenosti

Chris Evans i Alba Baptiste snimljeni 2022. u New Yorku

 Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Jesal/splashnews.com/splash/profimedia

Chris Evans, najpoznatiji kao Kapetan Amerika iz franšize ‘Osvetnici‘, vjenčao se s Albom Baptistom ovoga vikenda. Kako javljaju američki mediji, par je rekao "da" u subotu, na intimnoj svečanosti u svojem domu "na području Bostona".

Page Six, koji je prvi doznao za sretan događaj, objavio je kako je sve oko svadbenog slavlja bilo iznimno tajanstveno, kako su gosti morali potpisati ugovore o povjerljivosti, te predati svoje telefone pri ulasku.

Evans (42) i Baptista (26) pozvali su samo blisku obitelj i najuži krug prijatelja "da svjedoče prekrasnoj ceremoniji". Među tim odabranim društvom, očekivano, bile su i druge zvijezde Marvelova univerzuma, dugogodišnji suradnici i kolege Chrisa Evansa - Robert Downey Jr. ili Tony Stark/Iron Man, Chris Hemsworth to jest Thor i Jeremy Renner ili Arrow.

image

Alba Baptista

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/Veeren -christophe Clovis/bestimage/profimedia

O velikoj ljubavi američkog glumca i njegove portugalske kolegice prvi se put počelo pisati 2022. godine, kada je magazin People preko "pouzdanog izvora" otkrio da su njih dvoje u vezi više od godine dana.

- Zaljubljeni su i Chris nikad nije bio sretniji - rekao je taj insajder i njihovu vezu nazvao ozbiljnom - Njegova obitelj i prijatelji obožavaju Albu.

Nedugo nakon toga, par je viđen u njujorškom Central Parku, gdje su šetali držeći se za ruke. Svoju vezu uspjeli su sačuvati od znatiželjnika koji su tek povremeno mogli vidjeti poneku zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, gdje popularni glumac nije krio svoje oduševljenje svojoj djevojkom. No, krajem lipnja ove godine glumac je, na zaprepaštenje svojih fanova, izbrisao svoje profile na društvenim mrežama, pa je i taj izvor presušio.

image

Chris Evans

Lev Radin/Zuma Press/Profimedia/Lev Radin/zuma Press/profimedia

Alba Baptista glumom se profesionalno bavi od 2016. godine, u Portugalu je izgradila vrlo solidnu karijeru, te dobila i cijenjenu nagradu Shooting Star, za zvijezde koje dolaze na Berlinskom Filmskom Festivalu. Njezina prva uloga na engleskom jeziku bila je u Netflixovoj seriji "Warrior Nun". Baptista, inače, govori pet jezika (osim portugalskog i engleskog, zna njemački, francuski i španjolski), a 2020. godine proglašena je jednom IMDb-ovih top 10 mladih glumačkih snaga od kojih se najviše očekuje.

U veljači ove godine, Evans je potvrdio da su u vezi kada je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Iako par medijima nije pričao o tome kako su se upoznali, gdje i tome slično, Evans je studenom prošle godine, u magazinu People pričao o vezama, obitelji, djeci...

- Svakako to želim, ženu, djecu, graditi obitelj - rekao je glumac - Kada čitate o većini najboljih umjetnika, bilo da se radi o glumcima, slikarima, piscima, većina njih reći će da nisu najponosniji na svoj rad, nego na odnose, obitelji, ljubav koju su pronašli i dijelili. Slažem se s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:07