OSTALA JE SVOJA

Mlada pjevačica izgledala je zapanjujuće u seksi crvenoj haljini, no svu pažnju privukao je zanimljiv odabir obuće!

Pozornost mnogih je privukao kratki video na TikTok profilu prestižnih Grammy nagrada

Olivia Rodrigo

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Nakon što je oduševila sve okupljene na crvenom tepihu ovogodišnjih Grammyja u predivnoj starinskoj Versace haljini, američka pjevačica i glumica Olivia Rodrigo presvukla se u otmjenu, ali i duboko dekoltiranu crvenu haljinu s potpisom Naeema Khana kako bi izvela svoj hit "Vampire”, nominiran za Grammyja. No, uz odličnu izvedbu, performans za pamćenje i atraktivnu haljinu, pozornost mnogih je privukao kratki video na TikTok profilu prestižnih Grammy nagrada.

Prema Page Sixu, za razliku od brojnih zvijezda te večeri, 20-godišnja Olivia Rodrigo nije nosila elegantne štikle, već se odlučila za popularne čizme brenda Dr. Martens.

image

Čizme Olivije Rodrigo

Screenshot/tiktok/

Naime, video je snimljen tik prije njenog nastupa, a popularna je pjevačica vješto sakrila tzv. "Jadon" gležnjače ispod već spomenute duge crvene haljine.

image

Olivia Rodrigo na pozornici

Valerie Macon/Afp

Doduše, ovaj pothvat mlade Rodrigo nije iznenadio velik broj ljudi jer su kultne čizme bile dio njenog imidža tijekom promoviranja i izvođenja uspješnog debitantskog albuma "Sour". A s druge strane, ove su čizme hit u Hollywoodu već više od desetljeća, a obožavaju ih svi - od Lil Nas X-a do Miley Cyrus i Belle Hadid.

image

Olivia Rodrigo i Versace haljina

Robyn Beck/Afp
image

Olivia Rodrigo i Versace haljina

Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Unatoč šest nominacija, ova 20-godišnja zvijezda otišla je kući praznih ruku, no dospjela je na svaku listu najbolje odjevenih zbog svoje elegantne, svjetlucave haljine, ali i haljine krem ​​boje za koju se uspostavilo da je starija od nje. Naime, prvi put ju se moglo vidjeti na manekenki Lindi Evangelisti na Versaceovoj modnoj reviji u proljeće 1995. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:52