GODINE IM NE SMETAJU

Steven Tyler uživa gdje god stigne: Crvenim tepihom prošetao s 39 godina mlađom djevojkom i izmjenjivao nježnosti

Privlače pozornost gdje god došli, a na crvenom tepihu ove zabave odlučili su izmijeniti nježnosti

Aimee Preston i Steven Tyler

 Crash/Zuma Press/Profimedia

Steven Tyler i njegova puno mlađa djevojka, Aimee Preston, privlače pozornost gdje god došli. Ovaj par, među kojima je 39 godina razlike, izmjenjivao je nježnosti na crvenom tepihu zabave povodom dodjele Grammyja u Hollywood Palladiumu.

image

Aimee Preston i Steven Tyler

Crash/Zuma Press/Profimedia

Ova 75-godišnja rock zvijezda nosila je crne traperice, čizme i crnu košulju koju je upario sa crno-zlatnim izvezenim sakoom, remenom i više šarenih ogrlica.

S druge strane, 36-godišnja Preston oduševila je prisutne plavom haljinom bez naramenica u stilu korzeta i s lepršavim volanima na dnu. Dodatno, obula je neonski ružičaste salonke i stavila hrpu svijetloplavih narukvica na zapešće.

image

Aimee Preston i Steven Tyler

Crash/Zuma Press/Profimedia

Posebno je zanimljivo da je Preston, Tylerova djevojka, čak 10 godina mlađa od 46-godišnje kćeri poznatog umjetnika, Liv Tyler, koju ima s bivšom manekenkom Bebe Buell. Isto tako, Steven ima još jednu kćer, 45-godišnju Miu Tyler, koju je dobio sa svojom prvom suprugom Cynthijom Foxe, s kojom je bio u braku od 1978. do 1987. godine.

image

Aimee Preston i Steven Tyler

Crash/Zuma Press/Profimedia

Doduše, ovo nije bio kraj ljubavnim avanturama frontmena Aerosmitha. Svojom drugom suprugom Teresom Barrick oženio se 1988., a bivši par ima kćer Chelsea Annu (34) i sina Taja Monroea (33). Steven i Barrick razveli su se 2006., a on je ubrzo nakon toga pronašao novu suprugu, Erin Brady. Njih dvoje su bili zaručeni prilično kratko te su prekinuli 2013. godine.

Podsjetimo, prošle godine glazbenika je tužila žena koja je tvrdila da ju je seksualno napastovao kad je bila tinejdžerica 1970-ih. Optužbe je odbacio, a kako je već i pisao Jutarnji, podnio je poduži odgovor na tvrdnje, koje su iznesene u tužbi iz prosinca 2022., tvrdeći da je tužiteljica pristala na njihov seksualni odnos i da je u to vrijeme imao imunitet kao njezin zakonski skrbnik. Također, spomenuta žrtva ističe kako ju je i prisilio na pobačaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:55