VELIKA DJEVOJČICA

Zamalo je viša od svog oca i već ima Grammy: Kći Beyonce i Jay Z-ja iznenadila je javnost

Pridružila se ocu na pozornici dok je držao govor povodom osvajanja ‘Dr. Dre Global Impact‘ nagrade

Jay-Z i Blue Ivy 

 Valerie Macon/AFP

Blue Ivy Carter, 12-godišnja kći Beyonce i Jay Z-a, pojavila se uz svoje roditelje na sinoćnoj dodjeli nagrada Grammy.

Prema Page Sixu, Blue Ivy je za ovu posebnu prigodu odjenula haljinu s potpisom Vivienne Westwood koja je otkrivala ramena, a umjesto cipela na petu, odlučila se za povišene bijele čizme brenda Larroude Dolly Boots koje je uparila s odgovarajućom torbicom. Naime, pridružila se ocu na pozornici dok je držao govor povodom osvajanja "Dr. Dre Global Impact" nagrade za svoj rad i doprinos u glazbenoj industriji.

image

Jay-Z i Blue Ivy

Valerie Macon/AFP

Inače, ono što je mnogima promaklo je činjenica da je 12-godišnja Blue Ivy također osvajačica Grammyja. Naime, 2021. godine, sa samo devet godina, osvojila je prestižnu nagradu jer je bila navedena kao jedna od tekstopisaca na višestruko nagrađivanom albumu svoje majke zvanom "Renaissance".

Njen otac, reper, producent i biznismen, u šali je još 2014. nazvao svoj Grammy "flašicom za svoju kćer", a ove je godine, referirajući se na taj govor rekao kako je "Blue sada odrasla i ima svoje Grammyje".

image

Jay-Z i Blue Ivy

Valerie Macon/AFP

Cijelo to vrijeme, iz publike ih je bodrila Beyonce noseći Louis Vuitton kaubojski šešir i komplet kratkih hlača i kožnate jakne sa šljokicama, od kojih je spomenuta jakna prilagođena verzija odijela koje je dizajnirao Pharrell Williams.

Inače, slavni je reper iskoristio svoj trenutak na pozornici da osudi Akademiju jer je "omalovažavala njegovu ženu", ističući kako "ona ima više Grammyja od svih, no nikada nije osvojila nagradu za album godine", što smatra sumnjivim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:55