POLICIJSKA AKCIJA

Manijak u 7 ujutro provalio u Rihanninu luksuznu kuću u Hollywood vrijednu 43 milijuna kuna

Nepoznati uljez na posjedu nije napravio nikakvu značajnu štetu i uspio je i pobjeći prije dolaska policije.
Rihanna
 Imp Features/Imp Features/Profimedia

Provalnik, manijak ili samo poludjeli obožavatelj namjerio se na Rihannu.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavnoj pjevačici nepoznati je uljez uspio preskočiti zid, ući na posjed i provaliti u njezinu luksuznu kuću u Hollywood Hillsu, no srećom nije napravio nikakvu materijalnu štetu u vili vrijednoj oko 43 milijuna kuna.

image
Rihannina vila u Holywoodu
Movoto/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Provalnik je na posjed ušao u ranim jutarnjim satima, no zaštitari su odmah pozvali policiju.

Inače, 33-godišnja pjevačica s Barbadosa je luksuznu kuću s posjedom kupila 2017., no godinama je već iznajmljuje za gotovo 222 tisuće kuna mjesečno, s obzirom na to da većinu vremena provodi kod svog dečka Asapa Rockyja u New Yorku.

image
Rihanna i A$AP Rocky
Splash/Profimedia

Kako bilo, nepoznati uljez na posjedu nije napravio nikakvu značajnu štetu, a kako prenosi TMZ, uspio je i pobjeći prije dolaska policije.

Osim spornog zdanja na Hollywood Hillsu, Rihanna posjeduje još dvije luksuzne kuće na Beverly Hillsu u vrijednosti od gotovo 88.5 milijuna i 64 milijuna kuna. Uz to, u njenom su vlasništvu i dva luksuzna stana.

image
Backgrid Usa/Profimedia

Bez obzira na to, Rihanna i Asap najviše zajedničkog vremena provode na Manhattanu u hotelu Greenwich. A pjevačica bi se vrlo skoro i sama mogla uputiti prema Los Angelesu gdje bi trebala snimiti novi spot za još uvijek neobjavljenu pjesmu, što posebno veseli njene brojne obožavatelje, obzirom da Rihanna već godinama nije objavila novi album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:01