ODMOR ZA INSTAGRAM

Zvijezda Netflixovog reality hita odmara u Hrvatskoj: ‘Nisam ni znala što me ovdje čeka...‘

Guštala je i u jedrenju, te se slikala na brodu usidrenom kod Palmižane, a danas istražuje Plitvička jezera
Giannina Milady Gibelli
 Instagram

Zvijezda prve sezone Netflixovog reality showa "Love is Blind" koji je lani svojim konceptom i popratnom dramom oduševio gledatelje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj, Giannina Gibelli (29) ovih dana odmara u Dalmaciji.

Serija, pomalo nalik "Braku na brzaka" (i iz iste "tvornice realityja" Kinetic Contenta), okuplja samce spremne za ozbiljnu vezu i na kraju brak. Osmišljena je tako da se u prva tri tjedna održavaju spojevi na kojima se parovi ne vide, a tijekom kojih muškarci mogu zaprositi žene. Voditelji su bivši suprug Jessice Simpson, Nick Lachey i njegova nova bračna družica Vanessa.

image
Giannina Milady Gibelli i Damian Powers, TV show "Love Is Blind"
Netflix/Planet/Profimedia

Giannini serija nije donijela brak - iako su ona i njezin partner Damian Powers došli pred oltar, no na kraju se nisu vjenčali. Njihova veza je, doduše, potrajala gotovo dvije godine i prebrodila neke nezgodne trenutke, ali nije poznato jesu li još uvijek zajedno ili su definitivno prekinuli. Usprkos naporima znatiželjnih pratitelja reality svijeta, ni jedno ni drugo nikada nisu željeli potvrditi ni kraj ni trajnu sreću. Bez obzira na ljubavni status, i zgodna Gianinna, koja ima venecuelanske i američke korijene, a na Floridi je završila studij marketinga, i njezin partner itekako su imali koristi od nastupa u realityju.

Ona je tako okupila više od 1,7 milijuna pratitelja na Instagramu, bavila se modelingom, a stigli su i brojni lukrativni ugovori sa sponzorima, te korisna partnerstva. Tako, primjerice surađuje s brendom Savage Fenty iza kojeg stoji Rihanna, ali i nizom drugim poznatih marki odjeće, kozmetike i lifestyle proizvoda.

Gianinna nije objasnila kako se i zašto odlučila posjetiti Hrvatsku, no ovdje svakako uživa.

- Ako me pratite na Instagramu onda znate kako sam protekla dva tjedna na odmoru u Hrvatskoj. Nisam znala što me ovdje čeka sve dok nisam došla i moram priznati da su moja očekivanja i više nego ispunjena - napisala je na svojem profilu na Instagramu.

Svidjelo joj se u Splitu i Trogiru, a Hvar ju je toliko oduševio da je rekla kako bi rado živjela na tom našem otoku. Guštala je i u jedrenju, te se slikala na brodu usidrenom kod Palmižane, a danas, otkrila je na Instagram Storyjima, istražuje Plitvička jezera.

image
Instagram/Screenshot

Njezin je posjet Jadranu sjajna reklama, barem ako je suditi po reakcijama pratitelja koji su hvaleći, naravno, Gianinnin izgled i zavideći joj na dobrom provodu, masovno poželjeli i sami doći na odmor u Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:58