KONTROVERZNO

Tajice podijelile kupce, a čak i Rihanna upozorava: ‘Nipošto u njima ne izlazite iz kuće!‘

Rihanna i Kontroverzne Savage x Fenty tajice
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia, Savage X Fenty
Prorez seže i podosta ispod leđa - do stražnjice, pa i još dosta niže - a spojen je trakama koje i dalje otkrivaju podosta...

Rihannin (33) ekscentrični modni brend Savage X Fenty, specijaliziran za donje rublje, ovih je dana izbacio jedan vrlo neobični komad odjeće, koji otkriva - neočekivani dio tijela.

Na osebujnom webu Rihannine modne kuće možete, primjerice, kupiti haltere s uzorkom zastave duginih boja, koji su dio kolekcije koju je osmislila posebno za Mjesec ponosa, koji se trenutno obilježava diljem svijeta. No, više od aktivističkih komada, pažnju je privukao drugi predmet.

image
Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Radi se o tajicama koje su na stranici opisali kao "tajice otvorenih leđa", no prorez seže i podosta ispod leđa - do stražnjice, pa i još dosta niže - a spojen je trakama koje i dalje otkrivaju dobar dio tog dijela tijela.

Tajice, koje dolaze u crnoj i lila boji (s time da ova druga ide u dvije varijacije), Rihanna prodaje za 50 dolara, odnosno 308 kuna. S prednje strane izgledaju kao obične tajice visokog struka, a materijal je prilično proziran.

Čak ni sama pjevačica ne savjetuje da u ovim tajicama odete u kupnju špeceraja. "Za ugodan ostanak doma", stoji u opisu proizvoda, uz dodatak da se radi o mekanoj tkanini koja osigurava da će tajice prianjati uz tijelo te opasku da komad ima "otvorena leđa s trakama kao razigrano iznenađenje".

image
Kontroverzne Savage x Fenty tajice
Savage X Fenty

Osim tajica, prodaju se i gaćice napravljene po istom dizajnu, kao i bodi od istog materijala, koji također ima otvorena leđa. Neke od poklonica Rihanninog brenda već su isprobale te proizvode i objavile fotografije na kojima u njima poziraju, a koje je pjevačica s ponosom prenijela na svoj web.

"Ovo su najhot tajice! Doista su udobne za nošenje po kući, no obično ih oblačim kako bih suprugu okupirala pažnju dok igra videoigre", napisala je jedna zadovoljna klijentica.

Tajice su, očekivano, izazvale hrpu reakcija na društvenim mrežama, a posebno su kreativni s komentarima bili na TikToku. "Ove tajice definitivno nisu otporne na čučnjeve", komentirao je jedan korisnik, dok drugi smatra da je definitivno vrijeme da se prorezi na stražnjici normaliziraju. "To je seksi, sjajno. Trebamo to normalizirati", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:17