IZNENADIO MNOGE

Legendarni glumac neprepoznatljiv s gustom, dugom bradom: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Tijekom šetnje sa psom ulicama Londona proteklog vikenda, slavni je britanski glumac izgledao neprepoznatljivo

Hugh Laurie

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumac Hugh Laurie izgledao je doslovce neprepoznatljivo s dugom gustom bradom tijekom šetnje sa psom ulicama Londona proteklog vikenda, što je u potpunoj suprotnosti od inače urednog izgleda 62-godišnje zvijezde serija "Crna guja" i "Dr. House".

Kako bi bio siguran da će mu biti toplo, Laurie je na zrak izašao s kapom na glavi, u ležernim crnim hlačama, debeloj mornarskoj vesti i udobnim tenisicama. Unatoč činjenici da je izgledao potpuno suprotno od onog što smo navikli vidjeti na ekranu, omiljeni televizijski junak i dalje je izgledao dotjerano.

Tijekom izlaska pustio je svog psa da slobodno trčkara po parku, dok je on uživao u sunčanom danu. Inače, glumac uživa u slobodnom vremenu uoči izlaska njegove nove serije od tri nastavka "Why Didn't They Ask Evans?", koju potpisuje kao redatelj, a u kojoj igraju Will Poulter i Lucy Boynton. Napeta kriminalistička serija, sa zvjezdanom ekipom, temelji se na kultnom istoimenom romanu Agathe Christie iz 1934. godine.

image

Hugh Laurie

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Radnja prati vikareva sina Bobbyja Jonesa, kojeg igra Poulter, te njegovu prijateljicu, pripadnicu visokog društva lady Frances Derwent, koji dubinski istražuju misteriozno ubojstvo. U seriji su još neka od zvučnih imena poput Jima Broadbenta i Emme Thompson koji glume aristokrate lorda i lady Marcham, roditelje lady Frances.

image

Hugh Laurie

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Laurie se pak upustio u ulogu psihologa dr. Jamesa Nicholsona. Ovo je, naime, prvi Lauriejev veliki redateljski pothvat za kojeg je kazao: "Još uvijek mi se nisu spustile dlake na vratu od uzbuđenja prvog puta hvatanja u koštac s ljepotom iskonske misterije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:45