PRIHVATILA GA?

Kontroverzna supruga Kanyea Westa ponovno u oskudnoj odjeći: Ovaj put joj se pridružila i majka

Ova australska manekenka je uparila prozirne čarape do koljena i Prada štikle

Alexandra Censori i Bianca Censori

 Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bianca Censori, supruga slavnog repera Kanyea Westa, u petak je bila u kupovini sa svojom mamom Alexandrom Censori u Los Angelesu, a kao i inače - pojavila se u otkrivajućoj i oskudnoj odjeći.

Naime, 29-godišnjakinja je fotografirana kako posjećuje kozmetičku trgovinu u četvrti Chatsworth u gradu, i to bez grudnjaka, noseći samo dekoltiranu ružičastu satensku mini-haljinu. Satenska haljina je imala naramenice izrađene od kristala koje su se protezale do donjeg dijela leđa.

image

Bianca Censori

Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nadalje, ova australska manekenka je uparila prozirne čarape do koljena i Prada štikle, čija cijena iznosi 1200 dolara. Kosa joj je bila zalizana u punđu i nije se činilo da nosi mnogo nakita osim vjenčanog prstena.

Prema Page Sixu, ovo je prvi put da smo vidjeli Biancu sa svojom majkom u javnosti nakon što je njen otac Leo Censori navodno rekao kako njegova kći "izgleda poput smeća" otkako se udala za Westa.

image

Alexandra Censori i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Biancin otac, Leo, želi pošteno sjesti s Kanyeom i pitati ga o čemu, dovraga, razmišlja dok paradira s Biancom uokolo - rekao je izvor blizak Bianci za Daily Mail.

Leo je navodno želio pitati repera što bi on učinio da su njegove dvije kćeri, North i Chicago, koje ima s bivšom suprugom Kim Kardashian, "viđene u javnosti polugole, u odjeći na kojoj inzistiraju njihovi muževi".

image

Bianca Censori

Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Nijedan muškarac nikada ne bi trebao poticati ženu koju voli da izlazi u javnost takva. To nije ljubav. To je kontrola - istaknuo je izvor.

U listopadu prošle godine izvor blizak paru rekao je za Daily Mail da je reper naredio Bianci da "nikad ne govori", a rekli su da on bira upečatljive kombinacije koje ona nosi u javnosti.

Do sada nije ni potvrdio ni demantirao da on određuje kakvu će odjeću nositi njegova supruga, iako je poznato da je utjecao na stil svoje bivše supruge Kim Kardashian, a svojoj bivšoj djevojci Juliji Fox kupio je cijelu garderobu kad su počeli izlaziti. Ranije su Bianca i Kim snimljene kako stoje jedna pored druge dok čavrljaju i gledaju nastup Kanyea Westa.

S druge strane, The Sun je došao do ekskluzivnih fotografija Alexandre Censori koja se družila s reperom i kćeri Biancom pri izlasku iz privatnog aviona, i to nakon što se isprva činilo da ne odobrava njihov odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 09:15