SVE GORE I GORE...

Iako je Biancina mama intervenirala, čini se da od promjene stila ništa: Supruga Kanyea Westa prošetala bradavice po L.A.-u

Bianca je nosila mrežasti prozirni top koji je otkrivao sve, a uz nju je suprug bio u potpuno crnoj kombinaciji

Kanye West i Bianca Censori

 Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Bianca Censori još jednom je iznenadila svojim modnim odabirom dok se pridružila suprugu reperu Kanyeu Westu u Cheesecake Factoryju u Los Angelesu u srijedu.

Censori (30) koja je ranije ovog tjedna šokirala izlaskom u srebrnom gornjem dijelu bikinija i tanga donjem dijelu, ovaj put je bila bez grudnjaka ispod potpuno prozirnog mrežastog topa dok je šetala ulicom i krenula na ručak u obiteljski restoran.

image

Kanye West i Bianca Censori ranije ovog tjedna

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kosu je zalizala, a dašak boje dodala je plavim sjenilom. Kanye je nosio crnu široku jaknu, sunčane naočale i kožne hlače.

image

Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/
image

Kanye West i Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je izgledao zaljubljeno dok su šetali ruku pod ruku i pucali od smijeha prije nego što su ušli u restoran.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Izvor je ranije rekao za Daily Mail da su Biancini roditelji "potreseni" kad vide svoju kćer kako se odijeva i da se čini da je "sve gore i gore".

"Njezini roditelji su jako potreseni zbog toga što je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je on ne kontrolira", rekao je izvor.

Neki od njezinih voljenih čak su navodno intervenirali kod Biance zbog Westovih navodnih "načina kontrole".

Prošli tjedan, Biancina majka Alexandra navodno je odletjela iz njihove rodne Australije u Los Angeles u nadi da će "spasiti‘ svoju kćer", tvrde izvori bliski obitelji. Izvor je za Daily Mail rekao da je Alexandra odvojila vrijeme "da se sama uvjeri" ima li Bianca doista sve "pod kontrolom", kako kaže.

"Ovo je bila dobra prilika za Alexandru da provede vrijeme s Biancom i sama procijeni situaciju", dodao je izvor.

Njezini su se strahovi navodno smanjili tijekom tog vremena s Biancom i Westom jer izvor tvrdi da reper "zna slatkorječivo govoriti mami". Također je dodao da su takva mamina reakcija i dolazak možda uzrokovani željom da bude uključena u živote potencijalnih budućih unuka.

Nedavno su izvori za Daily Mail tvrdili kako se Biancin otac Leo želi suočiti s reperom jer mu je preobrazio kćer s kojom okolo hoda kao "trofejnim ponijem".

image

Kanye West i Bianca Censori

The Daily Stardust/ Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/ Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Leo iskreno želi samo pričati s Kanyeom i dati mu do znanja da šteti njezinoj obitelji dok pretvara njihovu voljenu kćer u tržišnu robu koja izgledala bezveze. Nijedan muškarac nikada ne bi trebao poticati ženu koju voli da izlazi u javnost i tako se predstavlja. To nije ljubav. To je kontrola", kazao je izvor.

Biancina obitelj također se zapitala kako bi se Kanye osjećao u budućnosti da se muškarac na isti način ponaša prema njegovim kćerima koje ima s Kim Kardashian.

A što se tiče odnosa Kim i Biance, navodno je prijateljski, ali Kim smeta Biancino provokativno odijevanje pred njezinom djecom. Kanye i Kim imaju četvero djece North (10), Sainta (8), Chicago (6) i Psalma (4).

Snimka Biance i Kim kako stoje jedna uz drugu na predstavljanju Kanyeovog albuma postala je viralna na društvenim mrežama, a obožavatelji su se pitali o čemu su te žene mogle razgovarati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:28